הגרסה הסינית המצונזרת של "מועדון קרב" מקבלת תמיכה מכיוון לא צפוי. צ'אק פלאניוק, הסופר האמריקאי שכתב את הספר "מועדון קרב" - שהפך בהמשך לסרט הקאלט המצליח באותו השם - אמר בסוף השבוע שעבר כי הסוף החדש שהעניק שירות הסטרימינג הסיני לסרט קרוב יותר לסוף המקורי של הספר מאשר הסוף שמופיע בסרט של דיוויד פינצ'ר. בנוסף, פלאניוק התייחס לכך שהופתע מהעובדה שהשינוי בסרט עורר סערה כה גדולה, משום שספרו מצונזר ומוחרם במקומות שונים בארה"ב כבר שנים ארוכות - מבלי שהעניין מעורר זעם ציבורי.
"האירוניה היא שהדרך שבה הסינים שינו את הסרט מחזירה את הסוף לסוף המקורי בספר כמעט לגמרי, בשונה מהסוף של פינצ'ר, שהיה יותר מרשים ויזואלית. אז בצורה מסוימת, הסינים קירבו את הסרט למקור", אמר פלאניוק בשיחה עם אתר TMZ. פלאניוק ניצל את ההזדמנות כדי להזכיר שמוסדות רבים בארה"ב מחרימים את ספרו ושהוא מקדיש מזמנו כדי להילחם בצנזורה שמתרחשת בארצו, ולא בסין. "בתי הסוהר בטקסס מסרבים לאפשר לאסירים לקרוא את הספרים שלי. הרבה מאוד בתי ספר ציבוריים ומרבית בתי הספר הפרטיים לא מוכנים להכניס את הספר שלי לספריות שלהם", פירט, "אבל איכשהו העניין עולה לכותרות רק כשסין משנה את סצנת הסיום של הסרט. אני מתמודד עם חרמות כבר תקופה ארוכה".
למעלה: הכתובית שמופיעה בסיום הסרט בסין
סרטו של דיוויד פינצ'ר מ-1999 מסתיים בסצנה שבה המספר (אדוארד נורטון) הורג את האלטר-אגו שלו, טיילר דרדן (בראד פיט). יחד עם מרלה סינגר (הלנה בונהם קרטר), המספר צופה דרך החלון בבניינים שקורסים ומתפוצצים בזה אחר זה - מה שמרמז שהתוכנית האנרכיסטית של טיילר, ששואף להרוס את יסודות הצרכנות של תרבות המערב, כבר נמצאת בפעולה.
באתר הסטרימינג הסיני Tencent Video, סצנת הפיצוצים הוסרה, ובמקומה מופיעה כתובית שבה נאמר לצופים שהמדינה עצרה בהצלחה את תוכניתו של טיילר להרוס את העולם - ואילו הוא נשלח לבית חולים פסיכיאטרי. בספר של פלאניוק, התוכנית של טיילר לא יוצאת אל הפועל, אבל בגלל בעיה טכנית שמונעת מהמטענים להתפוצץ (ולא בזכות המדינה או המשטרה), והוא אכן מוצא את עצמו בבית חולים פסיכיאטרי לאחר שירה בעצמו.