כבוד עצום: גל גדות קיבלה הערב (שלישי) כוכב בשדרת הכוכבים של הוליווד, ובתור השחקנית הישראלית הראשונה שזוכה לכבוד הזה - אין ספק כי הכוכבת בת ה-39 ביססה את מעמדה ככוכבת הישראלית הכי מצליחה בעיר הסרטים.
את הכוכב קיבלה השחקנית באירוע חגיגי ומתוקשר במעמד נשיא לשכת הסחר של הוליווד סטיב ניסן, הבמאית של "וונדר וומן" פאטי ג'נקינס, הכוכבת הישראלית שירה האס והקולגה הוותיק מ"מהיר ועצבני", וין דיזל שאמר לגל "אני כל כך אוהב אותך". "יש מעט מאוד כוכבי קולנוע אמיתיים. זה כבוד גדול להיות חברה של גל, כשהיא עומדת מול המצלמה אנשים אומרים 'אלוהים ישמור, זו כוכבת קולנוע', אמרה הבמאית פאטי ג'נקינס.
מהומה פרצה מחוץ לטקס כאשר מפגין פרו-פלסטיני גנב דגל ישראל של אדם שהגיע לצפות באירוע. המשטרה רצה אחריו ועצרה אותו במקום.
An altercation breaks out as a pro-Palestine protester steals a pro-Israel protester’s flag outside Gal Gadot’s Walk of Fame ceremony. Police run after. pic.twitter.com/EvX6rr8VOf
— Katcy Stephan (@katcystephan) March 18, 2025
Multiple protesters now handcuffed by police. pic.twitter.com/PgW2DOiypD
— Katcy Stephan (@katcystephan) March 18, 2025
בנאומה באירוע, אמרה גדות: ״תודה! וואו! תודה רבה, זה ממש סוריאליסטי עבורי. לעמוד פה היום, ברחוב הזה, ירון, לפני 15 שנה באנו לכאן… זה כזה כבוד! תודה רבה הוליווד, תודה לדיסני, לכל מי שבא לכאן היום וכיבד אותי. אני מרגישה מבורכת, ומילים לא יכולות לתאר. למעריצים המדהימים שלי, תודה רבה לכם. לא הייתי פה בלעדיכם. תודה על כל אהבה והתמיכה, שאתם צופים בסרטים שלי! אני אוהבת אתכם עד הגג. לכל הנשים הצעירות במיוחד לילדות, אם ילדה מראש העין יכולה לקבל כוכב בשדרת הכוכבים, הכל אפשרי. למשפחה שלי, שכולם צופים מישראל, אני אוהבת אתכם תודה שאתם תמיד שם בשבילי, אני אוהבת אתכם״, אמרה בעברית.
רגע לפני שהחל האירוע התראיינה גדות למגזין וראייטי וסיפרה על הפעם הראשונה שהייתה בשדרת הכוכבים בלוס אנג'לס: "אני זוכרת שהייתי בת 23 וראיתי אנשים לבושים כמו גיבורי על, והיה להם את וונדר וומן שם", היא נזכרת. "אני חושבת שייקח לי זמן עד שאבין שמה שקורה לי זה אמיתי. אני מאוד אסירת תודה ונרגשת".

הכוכב של גדות הוא כוכב מספר 2,804 בשדרת הכוכבים, והוא מוצב מול תיאטרון אל קפיטן לצד כוכבים של סלבריטאים כמו ג'ימי קימל, סנופ דוג, פול אנקה והדמות המצוירת דונלד דאק. "לשכת הסחר של הוליווד גאה לקבל את פניה של השחקנית גל גדות לשדרת הכוכבים של הוליווד", הסבירה אנה מרטינז, מפיקת הלשכה. "זכייה בכוכב בשדרת הכוכבים היא עדות לכישרון המדהים, המסירות וההשפעה המדהימה של גדות על תעשיית הבידור. זוהי הכרה בעבודתה הקשה ובתרומתה לעולם הבידור, שיונצחו לעד על המדרכה האיקונית של הוליווד. גל גדות מאוד ראויה לכבוד הזה".
גדות מקדמת בימים אלו את הסרט "שלגיה" בכיכובה, שיעלה לאקרנים בישראל כבר ביום חמישי: בתחילת החודש היא הגישה לצד השחקנית רייצ'ל זגלר פרס בטקס פרסי האוסקר; לאחר מכן היא התראיינה לשלל תוכניות אירוח בארצות הברית, כשבין השאר דיברה על המקרה הרפואי המלחיץ שקרה לה כשהייתה בהיריון; ובלילה שבין שבת לראשון התקיימה הפרמיירה ההוליוודית (הצנועה) של הסרט, שהייתה נטולת ראיונות כחלק מהצעדים שנקטו באולפני דיסני לצמצום נזקים.
תגובות