"Come Away", סרט הפנטזיה החדש בכיכוכם של אנג'לינה ג'ולי ודיוויד אוילאו ("סלמה") אמנם עוד לא הגיע למסך, אבל כבר נמצא בכותרות - מכל הסיבות הלא נכונות. כביכול, אין סיבה שהסרט לא יהפוך לחביב הקהל: מככבת בו אחת השחקניות המוכרות והפופולריות ביותר בהוליווד, הוא מבוסס על "אליס בארץ הפלאות" ו"פיטר פן", ועל בימויו חתומה ברנדה צ'פמן, שביימה גם כמה מהסרטים המצוירים הקלאסיים ביותר, דוגמת "היפה והחיה", "נסיך מצריים" ו"אמיצה". על פניו, נשמע כמו סרט שעתיד להתחבב על קהל הצופים, עם עלייתו לאוויר בנובמבר הקרוב. בפועל, הדברים נראים אחרת, כשקהל שלם של אנשים החליט לעשות יד אחת כדי לחבל בסרט המדובר.
הסרט, שמבוסס על שתי האגדות האהובות, מספר את סיפורם של הזוג הנשוי ג'ק (אוילאו) ורוז (ג'ולי), הוריהם של הדמויות האגדיות אליס (קיירה צ'אנסה) ופיטר (ג'ורדן א. נאש). הסרט מתאר את אליס מ"אליס בארץ הפלאות" ואת אחיה, פיטר פן, בעודם מנסים לעזור להוריהם השבורים להתגבר על מות בנם הבכור. זה אמנם נשמע מבטיח, אבל אם תחפשו ביקורות על הסרט - כנראה תיתקלו בעיקר בביקורות קוטלות, הכל בגלל העובדה שבמרכז הסרט נמצא זוג מעורב של אישה לבנה וגבר שחור (ג'ולי ואוילאו). עוד לפני שבכלל נתנו לו הזדמנות, "Come Away" סומן כמטרה על ידי קבוצה מאורגנת של אנשים שהשאירו דירוגים נמוכים באתר IMDB כדי להרתיע את הקהל - צעד המכונה "Review Bombing". מאז, האתר כבר הספיק לחסום את האפשרות לפרסם דירוג של בין כוכב אחד לעשרה על הסרט המדובר.
כוכב הסרט, מצדו, לא נשאר אדיש. בראיון למגזין ההוליווד רפורטר, אוילאו קבע כי "הסרט בכלל לא קשור בגזע. זו פשוט משפחה שיכולה הייתה להיות קיימת בזמן הזה בהיסטוריה הבריטית, ובכל זאת לא הנורמה שאתם רגילים לראות. הבנו שיש לנו פה מצב בידיים שלנו, ממש כמו שהחברים בדיסני הבינו עם הליהוק של ג'ון בויגה לסטורמטרופר ב'מלחמת הכוכבים', או של האלי ביילי ב'בת הים הקטנה'".
וזו לא הפעם הראשונה בה סרט של אוילאו נמצא תחת מתקפה בעקבות סוגיה גזעית. גם כשגילם את בן זוגה של רוזמונד פייק ב"הממלכה המאוחדת", השניים הותקפו בפייסבוק. "היו לנו תגובות ארוכות ומתקפות שכללו הערות שליליות וגזענות, עד כדי כך שרשת פוקס נאלצה להוריד את עמוד הפייסבוק שלנו", סיפר השחקן בראיון. "זה משהו שחוויתי בקריירה שלי, באופן קבוע. להיות אדם שחור שנוטה להימשך לתוכן שאפתני. נראה שבשביל האנשים האלה זה הכי מצער". השחקן המשיך ושיתף כי "הם לא יכולים לומר, 'זה חופש הביטוי', צריך לאפשר לאנשים להגיד את מה שיש להם לומר'. הם משתמשים בפלטפורמות האלה באופן חתרני, בין אם זה כדי להשפיע על בחירות או על קבלת תוכן תרבותי".
לא ברור אם קבוצת האנשים שהחליטה לפגוע בדירוג של הסרט עשתה זו גם מחוץ לפלטפורמה של IMDB, או שהסרט פשוט מדורג באופן מוחץ כסרט בינוני: באתר Rotten Tomatoes, למשל, הסרט זכה לדירוג של 57% בקרב המבקרים, כשהאפשרות לדירוג מצד הקהל תיפתח רק כשהסרט יעלה באופן רשמי.