זה היה אמור להיות לא יותר מתעלול משעשע של הונדה לכבוד ה-1 באפריל, אך התגובות הנלהבות ברשת ל-"טרי" ה-Anti-Theft Negotiator גורמות לאנשי החברה לשקול ברצינות לפתח וליצר מערכת שכזו.
במציאות החיים המודרנית אף אחד כבר לא ממש מתייחס לאזעקת רכב מייבבת. הצליל הזה שהפך לרעש רקע כה שכיח בעיקר בשל שלל אזעקות שווא כבר מזמן לא מרתיע את הגנבים ובעיקר מעצבן את הסובבים.
בישראל אף הרחיקו לכת ואסרו לצייד, החל מינואר השנה, מכוניות חדשות במערכות אזעקה עם סירנה זאת שלאחר שנבדק היחס בין מניעת פריצות וגניבות לסתם מטרד מעצבן המסקנות היו חד משמעיות.
בניגוד למערכת אזעקה רגילה, מערכת ההגנה הבדיונית "טרי" מציגה מגוון יכולות שאמורות להגדיל את הסיכויים שלה להיות אפקטיבית במניעת גניבה.
בשלב ראשון, כדי למנוע התרעות שווא היא תהיה מצוידת במערכת לזיהוי ביומטרי שתזהה את בעלי הרכב ותדע לכבות את מערכת האזעקה כשהוא מנסה לפתוח את הדלתות או את תא המטען, אך במידה והיא תזהה ניסיון חדירה לרכב על ידי מי שאינו נמצא במאגר הנתונים שלה היא תכנס לפעולה ובעזרת רמקולים הממוקמים בבתי הגלגל שלא עושים רעש לכל השכונה אך נשמעים היטב למי שנמצא בקרבת הרכב תפנה בכל אנושי אל מי ש"מתעסק" עם הרכב, כשבתחילה המערכת תפנה אל האדם שבקרבת הרכב ותבקש ממנו בנימוס להתרחק מהרכב.
טרי פותחה לאחר התייעצות עם פסיכולוגים ומומחים במשא ומתן עם עבריינים והיא אמורה, תוך כדי שמירה נימוס ועל קול נעים, לערער את ביטחנו של הגנב, לנסות להסיח את דעתו או אפילו לעורר בו רגשות.
כך למשל טרי יכולה להציע לו לבדוק את הרכב היפה ממול עם הארנק על המושב הקדמי, להסביר לו שהחלטות שגויות כמו פריצה נעשות בדרך כלל על בטן ריקה והיא יכולה להמליץ לו, על פי מיקום הרכב שנקלט על ידי משדר ה-GPS - על כמה מסעדות בסביבה. ככל שהגנב ממשיך להפגין נחישות בניסיונות הפריצה טרי מעלה את רמת המעורבות שלה וכך למשל היא יכולה לשאול את הגנב אם אמא שלו לו הייתה שם בשבילו, אם הוא היה פעם בכלא ויודע איך מתנהלים החיים שם ומה קורה שם בלילה.
המערכת גם מצוידת ביכולות סינכרון מהירות עם מכשירים ניידים וכך למעשה המערכת יכולה להשיג את הטלפונים של כל חבריו ואת הכתובת של הפורץ. בנוסף, המערכת יודעת להזהיר את הגנב ולציין בפניו, תוך כדי הצגת הכתובת על מסך הGPS ברכב, שהיא יודעת איפה הוא גר.
כשכלו כל הקיצין והגנב ממשיך לגלות נחישות לגנוב את הרכב טרי הופכת לנחמדה פחות, זועפת על הגנב, מפעילה מדי פעם את צפצפת הרכב ומאיימת על הגנב בדבר שככל הנראה מפחיד אמריקאים יותר מהכל - פגיעה בדירוג האשראי בבנק, בלעדיו החיים בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות הופכים למוגבלים ביותר.
אגב, עם כל הכבוד למקוריות של הונדה, חייבים לציין שבמהלך שנות השמונים שווקה בישראל מערכת אזעקה שבמקום סירנה רגילה הייתה זועקת "גנב, עזוב את האוטו" אך האפקטיביות שלה הייתה מוגבלת מאוד ככל הנראה בגלל שאיכות דגימת הסאונד הייתה ירודה ביותר, מתכתית ולא ממש משכנעת.
מתיחת ה-1 באפריל עוררה התלהבות כל כך גדולה עד שבהונדה שוקלים כעת ולפתח מערכת אזעקה שכזאת