צריכת קנאביס מלווה לא פעם בתחושות חרדה. היא שכיחה בקרב מטופלים וצרכנים שרק החלו לצרוך קנאביס, או מתנסים בזנים חדשים שההרכב שלהם שונה מה שרגילים לצרוך. משתמש הטיק טוק המכונה @transstender’s מציע הצעה פרקטית, ללעוס גרעיני פלפל שחור או לימון כדי להוריד את רמות החרדה והפראנויה, שגורם לעתים החומר הפעיל בקנאביס, ה-THC.

הכימיקלים שמצויים בפלפל השחור ובלימון נחשבים למרגיעים, בדומה להשפעה ה-CBD, רכיב הקנאביס שאינו פסיכו-אקטיבי. גרגירי פלפל שחור מכילים טרפנים, תרכובות ארומטיות שקיימות בצמחים רבים, שמקיימים אינטראקציה עם הטרפנים הקיימים בקנאביס. הטרפנים בפלפל, המכונים פינן וקריופילין, ידועים כמגבירים את הנטיות הפסיכו-אקטיביות של ה-THC ומונעים תגובות כמו חרדה ופראנויה.

ישנם מאכלים נוספים שנחשבים לעתירי טרפנים, שצרכנים שכבר עברו כברת דרך יודעים שהשפעתם מפחיתה את תחושת ההיי של הקנאביס. מנגו, לדוגמא, הוא אחד מהמזונות הללו.

@transstrender

you deserve to feel safe in your brain and body #fyp #smoke #420 #ouidtiktok #anxiety #harmreduction ##queer #lgbt #mentalhealth

♬ Just Water - Bryansanon