זה היה רק ענין של זמן, בואו נודה על האמת. בעולם אפשר לראות כבר תכניות בישול ומתכונים מבוססי רכיבי קנאביס בכל אתר, אבל הנה זה קורה גם בישראל. ספר בישול עם קנאביס יוצא לאור בימים אלה. את הספר כתב ויזם גלעד מאירי, שכתב גם את ספרי בישול השטח "בישולי הדרך" ו"פויקה".
החלק הראשון של הספר נפתח בפרק של רכיבי בסיס, הכוללים לדוגמא, מתכונים של חמאת קנאביס, שמן קנאביס וודקה קנאביס. החלקים האחרים מוקדשים לשלל מתכונים עם קנאביס, החל מחטיפי אנרגיה ועד לנגיסי אנטריקוט בלווי ריבת בצל, מתכונים למאנצ'יז וכאלה שאפשר להכין תחת השפעה.
הספר הוא שילוב בין ערב רב של מתכונים נוטפי שומן ותוספות (שלכאורה נדרשים אחרי צריכת קנאביס) לבין הניסיון לחנך את הצרכן הישראלי המיינסטרימי על שילוב של קנאביס ובישול.
הספר נפתח בפרק על השפעות קנאביס, אחסון מאכלים שלא בהישג ידם של ילדים, למה אפשר לבשל מתכונים רבים שאינם בראוניז וההבדל שין THC ל-CBD.
במבוא הספר נכתב, "מסיבות שונות היסטוריות וחברתיות - צריכת קנאביס התקשרה באופן סטריאוטיפי דווקא לג'אנק פוד, אולי זה משום שעישון מריחואנה נתפס כמרד במוסכמות מצד קבוצת צרכנים מחתרתית ואולי מפני שהודבק לאותם "סטלנים" שתויגו כבעלי סטנדרטים קולינאריים לא גבוהים במיוחד..."
בעיקר לא ברור מי קהל היעד של הספר. עבור פודיז, המתכונים לא מספיק מתוחכמים או ממחדשים ועבור מטופלי קנאביס, סביר להניח את הידע המקצועי הם כבר רכשו. אבל עצם יציאתו של ספר מתכוני קנאביס שמוריד עוד חסמים בישראל כלפי הצמח השנוי המחלוקת – כבר חשוב.