סטון קולד סטיב אוסטין הוא אגדה. ואנחנו לא אומרים את זה רק בגלל היותו אחד מהמתאבקים האהובים ביותר ובעל מקום של כבוד בהיכל התהילה הרשמי של ה-WWE, אלא יותר בגלל החיבה שלו לבירה ואלכוהול. אם גם אתם הייתם דבוקים למסך כשחבורה של גברים עולים לבמה בתחתונים ומעיפים אחד את השניה באוויר, אתם בטח זוכרים מה סטון קולד היה עושה עם פחיות הבירה.
עוד סיבה טובה לאהוב את אוסטין היא שלמרות תדמיתו הקשוחה (בזירה ומחוצה לה), ובזמן שגברים מסוימים נרתעים מלשתות קוקטייל בפומבי, הוא לא מתבייש לספר שיש לו מתכון משלו למרגריטה. המתאבק התארח לא מזמן בתוכנית האירוח הרשתית, "Hot Ones", בה האורחים נשאלים שאלות בזמן שהם אוכלים כנפיים חריפות (השנה היא 2019, אנחנו לא שואלים שאלות). בזמן שהתארח לפני כשבועיים הוא אוסטין חשף את אהבתו לקוקטיילים חזקים, ושבזמנו הפנוי הוא מכין לעצמו מרגריטה מחוזקת.
כמובן שהוא העניק למשקה את השם "מרגריטת גוגולת שבורה", והוא טוען שעדיף שלא להשתמש בטקילה יוקרתית בשביל לקבל את הטעם הזה שאפשר לקבל מאלכוהול שהוא לא פרימיום. בנוסף, אוסטין סיפר כי מקפיד להשתמש במיץ ליים במתכון שלו ולא תחליפים שקיימים בשוק. "זה הדבר הכי קריטי שברמן יכול ליפול בו", טען סטון קולד, "לרוב כשאני מגיע למסעדה ומזמין קוקטייל, הברמנים משתמשים במי סוכר. זאת הטעות הכי גדולה שברמן לא יודע לעבוד יכול לעשות. זה נוראי להשתמש בזה במרגריטה".
מרגריטת גולגולת שבורה
המרכיבים:
90 מ"ל טקילה (כ-3 צ'ייסרים)
40 מ"ל טריפל סק (כ-2 צ'ייסרים)
30 מ"ל מיץ לימון (כצ'ייסר)
2-3 טיפות נקטר אגבה (ניתן למצוא ברשתות השיווק השונות)
גראן מרנייה (ליקר תפוזים)
תהליך ההכנה:
1. למזוג את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ולערבב.
2. לנגב את שפת הכוס עם פלח לימון ולהניח את הכוס על ערימת מלח (להניח לכמה דק בשביל שיתייבש).
3. למזוג ללואו-בול (כוס נמוכה) את המרכיבים מהשייקר עם קרח חדש.
4. לסגור עם מעט גראן מרנייה.