בשבוע שעבר החלפנו כולנו את השעונים לשעון קיץ, ואחרי שהשמש סירבה להשלים עם השעון ולצאת בתחילת השבוע - הסופ"ש הקרוב צפוי להיות אביבי ושמשי. לכבוד תחילתה של העונה הכי אהובה עלינו בשנה והשמשמ המחייכת, דאגנו לכם לארבעה מתכוני קוקטיילים מרעננים שירימו לכם את הסופ"ש.
Mai Tai De Havana
המרכיבים:
30 מ"ל הוואנה קלאב 3
30 מ"ל הוואנה קלאב 7
40 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
10 מ"ל מיץ לימון
20 רוזאטה
5 עלי נענע
תהליך ההכנה:
1. מוזגים את כל מרכיבים לשייקר עם קרח.
2. מנערים היטב ומסננים לכוס מרגריטה.
3. מקשטים עם גבעול נענע ואבקת שקדים (לא חובה), ומגישים.
Coco Cucumber
המרכיבים:
50 מ"ל ביפאיטר
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל חלב קוקוס
ארבעה סלייסים של מלפפון
5 עלי נענע
20 מ"ל מי סוכר
תהליך ההכנה:
1. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח.
2. מנערים חזק ומסננים לכוס לואו-בול עם קרח חדש
3. מקשטים עם סלילי המלפפון וגבעול הנענע, ומגישים.
Tea Time 24
המרכיבים:
50 מ"ל ביפאיטר
50 מ"ל תה ירוק
30 מ"ל מיץ ליים
30 מ"ל מי סוכר
גבעול שמיר
ארבעה סלייסים של מלפפון
מי טוניק
תהליך הכנה:
1. מוזגים את כל המרכיבים (למעט מי מהטוניק) לשייקר עם קרח.
2. מנערים ומסננים לכוס יין עם קרח חדש.
3. "סוגרים" את המשקה עם מי טוניק.
4. מקשטים עם גבעול שמיר וסליל מלפפון, ומגישים.
Holiday Colada
המרכיבים:
30 מ"ל הוואנה קלאב 3
30 מ"ל מאליבו
40 מ"ל ג'ומאקס אננס
20 מ"ל חלב קוקוס
20 מ"ל סירופ קוקוס
10 מ"ל מיץ לימון
תהליך הכנה:
1. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח.
2. מנערים חזק ומוזגים לכוס הוריקן (כוס מילקשייק) עם קרח חדש.
3. מקשטים עם האננס המיובש, ומגישים.