פעם, כשהחיים היו פשוטים למדי, היו שתי אפשרויות למה שמחכה לנו בסופגנייה – עם ריבה ובלי כלום. מאז עברה הרבה ריבה בנהר, והיום יש שלל טעמים ומיקסים: מתוקים ומלוחים, טבעוניים ובשריים, מלאי קלוריות וממש מלאי קלוריות. אם הצלחתם סוף סוף לבחור איזה מילוי סופגנייה מתחשק לכם, הגיע העת למשימה הבאה שלכם – להתאים לה את הדרינק שידגיש את הטעם הנבחר. אז מה הולך עם מה?
בלי כלום
אם אתם שייכים לאנשים שאוהבים את הסופגנייה כמו שהיא הגיעה לעולם, בלי התחכמויות מיותרות, כדאי לשלב לצידה יין לבן מתקתק שייתן לכם טוויסט טעמים בפה.
שוקולד ושות'
לא משנה אם בחרתם רק שוקולד או שוקולד בפנים וימבה של סוכריות מכל הצבעים למעללה, הגיע הזמן לאזן את כל המתוק הזה עם בירה כהה ומרירה.
פיסטוק ותוספות של גדולים
המילוי הירקרק הפך להיות המילוי האהוב עלינו בקורלציה מושלמת עם כל שנה שגדלנו. ולילדים גדולים מגיע יין אדום ודומיננטי ליד הסופגנייה שלהם.
ריבת חלב או חלבה
המתקתקות שלהם מורגשת רק בסוף הביס, וקשה לאכול מהן רק אחת. כדי לפנות מקום לסופגנייה הבאה בתור, אנחנו ממליצים לשלב אותה עם כוס של וויסקי, שתאזן את הטעמים בפה ותעשה לכם חשק לסופגנייה הבאה.
תות קלאסי
סופגנייה במילוי ריבת התות הקלאסית היא משהו שחייב לטעום בכל חנוכה מחדש. הפעם שלבו לצידה בירת סאוור חמצמצה ותיהנו מחוויה משודרגת של טעם הילדות.