חגיגות יום העצמאות הקרובות הולכות להיות שונות מהרגיל. אם התרגלנו לראות את הפארקים מפוצצים עד אפס מקום ומלאים בעשן המנגלים וריחות של בצל על האש, השנה נקבל תמונות הפוכות. אבל זה לא אומר שאי אפשר עדיין לחגוג את היום הישראלי ביותר בלוח השנה, במקום הפארקים המרפסות במדינה יתמלאו במשפחות הגרעיניות שיציינו את יום ההולדת של ישראל - כך תעשו את זה נכון.
רק בשר ישראלי
מעבר לברור מאליו של קניית בשר טרי ולא קפוא (אתם באמת מוכנים להתפשר בעל האש הכי מושקע בשנה?) תעשו לעצמכם טובה ותבקשו מהקצב שלכם בשר ישראלי. ראשית בגלל שמדובר בבשר מעולה ואיכותי אבל גם בגלל שבשעת המשבר שתוקפת את כולנו חשוב לתמוך קודם כל בתוצר מקומי.
משקיעים במוזיקה
כדי ש"העל האש" שלכם יהיה באמת מרים צריך לדאוג למוזיקה טובה. אחרי שהתארגנתם על רמקול עם סאונד איכותי וחזק, תתפנו להכין את הפלייליסט מראש ותחסכו מעצמכם את הבלאגן והטרחה במהלך החגיגות. עדיף לזרוק אותו בפינה של במרכז המרפסת ככה אף אחד לא יתערב.
מתארגנים על בירה
מנגל איכותי נמדד לא רק בבשר טוב אלא גם באיכות האלכוהול, ומה יותר טוב מיום העצמאות של מדינת ישראל עם הבירה הכי ישראלית שיש לנו? לכבוד החג, בלנד יצא עם עם מארז עצמאות מיוחד של הבירה האהובה הכולל 4 בקבוקי גולדסטאר, 4 בקבוקי גולסטאר Unfiltered, 4 בקבוקי גולדסטאר Slowbrew ו-3 כוסות המתאימות לכל אחת מהבירות, כדי שתוכלו לעשות לחיים בסטייל. אגב, בלנד מחלק לחלק מהמזמינים את הגריל החדש של נינג'ה. יותר שווה מזה?
מרימים חגיגת מרפסות משותפת
יום העצמאות הוא אחד מימי הבילויים החזקים ביותר של השנה, והטרנד שסחף את העולם בעידן הקורונה הוא לגמרי הפתרון האולטימטיבי לחגיגות מוצלחות עם הגבלת הריחוק החברתי. פותחים את קבוצת הוואטסאפ השכונתית או איבנט בפייסבוק, ומזמינים את כולם לחגוג במרפסות באותה שעה. אם בשכונה שלכם גר דיג'יי שיודע את העבודה – הרווחתם בענק.
להזמנת מארז העצמאות של בלנד עד הבית
תדאגו לאלו שלא יכולים לחגוג
בשל מגפת הקורונה, הרבה אנשים, במיוחד אלה שנמצאים בקבוצות הסיכון, יהיו לבד בחג. אז השנה במקום להציע צלחת למי שעובר בפארק ומאחל לכם חג שמח, תכינו צלחת לשכן שלכם שלא יראה את המשפחה שלו ביום העצמאות. זו דרך נהדרת לא רק לשמור על על מסורת, אלא גם לעלות חיוך על הפנים שלו ושלכם.
לא מנפנפים בלי סיבה
אחת הטעויות הנפוצות בעל האש הוא לנפנף בכל רגע פנוי, מה שלפעמים גורם לכך שבבשר יגעו פירורי אפר. לנפנף רצוי רק בזמן הדלקת הפחמים, שכן המטרה היא להבעיר את האש. אם האש דועכת, הסירו את הבשרים מהגריל ורק אז תנפנפו שוב.