הסילבסטר אוטוטו כאן, ואיתו יגיעו שלל המסיבות והאירועים שיסכמו את 2019 והעשור האחרון. למקרה ואתם לא בעניין של הדוחק בערים המרכזיות או לרוץ אחר שמירת שולחן במקומות הבילוי, דאגנו לכם לפיתרון המושלם.

כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקרוא לכמה חברים, להזמין את מארז בלוגה סלבריישן ולהתחיל לשקשק ולערבב להם קוקטיילים. באיזה משקאות מדובר? ובכן, דאגנו להביא לכם את מה שמוגש בברי הקוקטיילים השווים של ישראל. רק חשוב לזכור לקפוץ לסופר, שלא תתקעו בלי מצרכים. תבלו. 

Red Hot Tropics

המרכיבים:
50 מ"ל בלוגה נובל 
30 מ"ל מיץ לימון 
40 מ"ל ג'ומאקס מנגו 
20 מ"ל סירופ שקדים 
4 פרוסות פלפל אדום חריף 

תהליך ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח, ומסננים לכוס לואו בול עם קרח חדש. לקישוט משתמשים במנגו מיובש וחצי כתר (על דפנת הכוס) של אבקת צ'ילי אדום. 

קוקטיילים בלוגה  (צילום: יח"צ טמפו)
Red Hot Tropics | צילום: יח"צ טמפו

Noble Clover Club

המרכיבים:
50 מ"ל בלוגה נובל 
30 מ"ל מיץ לימון 
20 מ"ל סירופ תות
1 חלבון ביצה 
4-5 עלי נענע

תהליך ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר פעמיים (פעם אחת בלי קרח ופעם אחת עם) ומסננים לכוס קופ (שמפניה ישנה). לקישוט משתמשים בגבעול נענע ומעט אבקת סוכר.

Beluga Berry Collins

המרכיבים: 
50 מ"ל בלוגה נובל 
30 מ"ל מיץ לימון 
20 מ"ל ג'ומאקס חמוציות 
20 מ"ל סירופ תות 
4-5 פירות יער קפואים 

תהליך ההכנה:
מנערים את כל המרכיבים (חוץ מפירות היער) בשייקר עם קרח, מסננים לכוס הייבול וסוגרים עם סודה. לקישוט משתמשים בגבעול נענע, שיפוד פירות יער.

קוקטיילים בלוגה  (צילום: יח"צ טמפו)
Beluga Berry Collins | צילום: יח"צ טמפו

Herbacious Martini

המרכיבים:
45 מ"ל בלוגה נובל
10 מ"ל בחרובקה 
15 מ"ל סירופ תה ירוק 

תהליך ההכנה: 
מערבבים את כל המרכיבים (לפי הסדר למעלה) בעדינות בכוס גדולה ומוזגים לכוס קופ. לקישוט משתמשים בטוויסט לימון (קליפת לימון מסולסלת).

Carribean Cviar

המרכיבים:
50 מ"ל בלוגה 
10 מ"ל מליבו 
30 מ"ל ג׳ומאקס אננס 
30 מ"ל מיץ לימון 
20 מ"ל סירופ אפרסק 

תהליך ההכנה:
מנערים היטב את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס שמפניה. לקישוט משתמשים בשיפוד מנגו וקרמבולה.