אנחנו בשיאו של חול המועד, החופש כאן כדי להישאר, ומבחינתנו זו ההזדמנות המושלמת לנסות את כל הקוקטיילים שתמיד רצינו ולא היה לנו זמן לשקשק. אז אם הזמינו אתכם לערב עם חברים או הברזתם מהטיול המשפחתי וממש משעמם לכם - הנה מתכון לשני קנקני קוקטיילים מרעננים - אחד כשר לחג ואחד פחות. תבחרו אתם.
קנקן מרגריטה
המרכיבים:
600 מ"ל טקילה Avion (כ-3 כוסות)
400 מ"ל טריפל סק
200 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי (8 לימונים בערך)
להגשה:
3 לימוני ליים
תהליך הכנה:
1. שופכים את כל המרכיבים לקנקן 2 ליטר.
2. מערבבים וממתינים כ-5 דקות בשביל שהקרח מעט יימס וישתלב עם הנוזלים.
3. מוזגים לכוסות, ומוסיפים עוד קצת קרח מהקנקן לכוסות.
4. פורסים את הליים לפרוסות דקות, מוסיפים פרוסה לכל כוס, ומגישים
Campari soda
מרכיבים:
660 מ"ל קמפרי (קצת יותר מחצי בקבוק)
ליטר וקצת סודה (בערך 3/4 בקבוק ליטר וחצי)
1 תפוז
עלים מ-10 גבעולי נענע
תהליך ההכנה:
1.מוזגים את כל המרכיבים לקנקן 2 ליטר.
2. חותכים את התפוז לפרוסות דקות ויפות, מכניסים לקנקן יחד עם עלי הנענע. מערבבים.
3. מוזגים לכוסות עם קרח, ומגישים.