מתבאסים שלא יצא לכם אתמול לחגוג את ל"ג בעומר? זה עוד לא מאוחר בשבילכם. החבר'ה מהקווין בתל אביב, שוב חברו לוודקה ואן גוך ולאריאל אברבוך עם דרינק קלאסי שתוכלו להכין בבית. שהו בין תפוח אדמה למרשמלו.

לפי אברבוך, טעמו של הקוקטייל הוא פירותי, קצת מריר עם ניחוח מעושן. אפילו בצבע של המשקה מצאו את ההקשר- אדום של ביטר עם צהוב של אננס, בתכלס? זה הכי מזוהה עם הצבעים של ל"ג בעומר. ולקינוח, יש את הרוזמרין, ששורפים בקצה ומתקשר לשריפות העצים. יאללה חפרנו, תיהנו.

The Roof Is On Fire

מרכיבים:
45 מ״ל ואן גוך אננס
10 מ״ל ביטר
25 מ״ל מי סוכר
25 מ״ל מיץ לימון

תהליך ההכנה:
מוזגים לשייק את כל מרכיבים, מנערים חזק ומסננים לכוס קופ, מקוררת ללא קרח. לקישוט: סליל לימון וענף רוזמרין מעושן.

קוקטייל ל"ג בעומר (צילום: אור רוזנברג)
צילום: אור רוזנברג