יהב אזולאי | "סטאקס" | 10 שנים בתחום
" הבקשות הנודניקיות שתמיד חוזרת על עצמן: 'אפשר בירה בלי קצף?' או 'אתה יכול לשאול את ההיא אם היא רווקה?' אבל ללא ספק, הכי הזויים אלו החבר'ה שמגיעים אלינו בשביל להתאמן על התרגילים שנתן להם אמן הפיתוי שלהם".
אליסה וורת׳הוף | "גסט רום" | 6 שנים בתחום
"הדבר שהכי מציק לי זה שברמנים צעירים ומתלהבים (הם בדרך כלל יקראו לעצמם גם מיקסולוגים) יושבים על הבר ולא מפסיקים להעיר לי על צורת העבודה שלי. גבר, אתה לא עובד פה! שב, תירגע ותהנה מהמשקה שלך".
נועה דיאמנט | "סטאקס" | 4 שנים בתחום (און&אוף)
"הכי מכה אלו הם הלקוחות שלוקחים את הזמן בשיא הפיק, וכל פעם שאני באה ללכת הם נזכרים בעוד משהו, 'אממ, אז אולי…', את הרי בסוף תזמיני גוורץ אז אולי נגמור עם זה כבר?! אהה והכי הכי הכי נורא זה הלקוחות שמספרים בדיחות לא מצחיקות. אני חייבת לצחוק אבל זה פשוט מתיש - ממש כמו לזייף אורגזמה בסקס גרוע".
יובל סופר | "גסט רום" | שני עשורים בתחום
"אין דבר יותר מעצבן מאנשים שמתיישבים על הבר ודוחפים את הידיים שלהם לאזור העבודה של הברמן. מזיזים את הסירופים, מריחים את התבלינים ואפילו אוכלים את הקישוטים. שיכנסו למטבח ויתחילו לטעום דברים מהפס. מעניין איך השף יקבל את זה…"
אביתר אורן | "מרגוזה" | שנתיים בתחום
"הכי מעצבן אותי כשלקוח מזמין בירה קטנה ואתה מבהיר לו שהיא קטנה מאוד (250 מל') - אבל הוא מתעקש. ואז כשמגיעה הבירה הוא אומר שהיא קטנה מדי ורוצה להחליף. גם יש את הלקוחות שמזמינות קוקטייל ולא טעים להן, אז הן ממציאות תירוצים: 'יש פה תפוזים ואני לא אוהבת תפוזים'. הנה סוד: אין בכלל תפוזים בקוקטייל".
אוריה הירש | "סטאקס" | שנתיים מוזג משקאות
"הכי מעצבן אותי זה החבר'ה האלה עם כל הבקשות: 'יש לך אש? יש לך ocb ארוך? אפשר איזה שניים-שלושה פילטרים?', יאללה יאללה זה לא קיוסק פה. שלא נדבר על אלה שחושבים שאני מעדניית גבינות בוטיק: 'מה הבירה הכי טובה שיש לכם?', אחי אנחנו לא בצרפת, קח חצי גולדסטאר ושחרר אותי."
שאולי תשובה | "גסט רום" | 9 שנים בתחום
"אם להגיד את האמת, הדבר שהכי מעצבן אותי זה שבעל הבית יושב על הבר ואוכל לי את הראש מול הלקוחות. גם תופס כיסא ומוריד לי מהטיפים וגם מוציא אותי מריכוז!"
אורי איזאק | "מרגוזה" | יותר מ-10 שנים בתחום
"הכי מתסכל אותי כשאני ממלא קנקן ובדיוק לפני שאני מסיים למזוג אותו נגמרת החבית והכל מתחיל להשפיץ. גם הלקוחות לא פשוטים - קורה שאני מוזג צ'ייסר בשביל שולחן מסוים ומניח על הבר - ואז עובר מישהו ושואל 'זה בשבילי?!' מה? לא אחי, זה לא בשבילך!".