View this post on Instagram
כמה שנים אתה בחיי הלילה?
"כעשר שנים. זה סיפור די מצחיק, כי מבחינתי התחלתי בתחנת דלק כשלמדתי איך מכינים קפה. ומשם קפצתי לבריכה מוכרת בקפה נמרוד בתל אביב. אחר כך כבר היה קל להתחיל ללמוד את תורת הבר ואלכוהול דרך הקפה".
יש לך זיכרון ממסיבה שהיית בה ולא תשכח?
"יש מלא זיכרונות טובים. מהפעם הראשונה שהלכתי למסיבה של עופר ניסים, שהיה מגיע למסיבות מיוחדות צפון, ועד שהצלחתי להשתחל למועדון ה'ברגנהיים' בברלין שהיה מבחינתי אירוע יוצא דופן".
מה המשקה האהוב עלייך?
"אני די פשוט בדרך כלל ולכן זה יסתכם תמיד בערק. לא חשוב אם הוא קר, חם או בצייסר - גדלתי עליו בכל צורתו האפשרית (לכו תביני מרוקאים שעדיין שמים אותו על אזורים כואבים בגוף). אבל אם אין, אעדיף לרוב ג'ין טוניק".
משהו שהיית רוצה לשנות בחיי הלילה בארץ?
"בעיקר את הפיקוח וביורוקרטיה של המשטרה והרשויות. אני חושב שבסוף הם יבינו שרוב העסקים בחיי הלילה משרתים אותם הרבה יותר, גם בלי קשר לרווחיות של העסק עצמו. בסופו של יום כולם אמורים להרוויח ולכן צריכה להיות דרך הרבה יותר מסודרת והרבה יותר מתחשבת".
View this post on Instagram
משהו שהסצנה בישראל מובילה בו?
"חד משמעית ההפקות הגדולות. הרמה בארץ לא נופלת מהמון מקומות שהייתי בהן בחו"ל, רואים היטב את ההתקדמות של מפיקי אירועים והפקות אירועים. אפשר לראות את זה לפי האמנים האיכותיים שמגיעים לפה".
כשאתה יושב בבר, איזו מוזיקה אתה מעדיף?
"מאוד תלוי למקום אליו אני יוצא, למרות שלרוב אני אעדיף שילוב של הכל. לבנות את הערב ממיינסטרים ולהגיע בפיק של הערב למוזיקה אלקטרונית. אני מתחבר להמון סגנונות במוזיקה".
קונספט הבילוי המושלם מבחינתך?
"בר-מסעדה. אין כמו להתחיל את הערב בארוחה טובה עם יין או קוקטייל ואז לשנות אווירה לדאנס בר".
יש משקה שחזרת איתו מחו"ל וניסית להכניס לחברים?
"בדרך כלל זה יהיה קוקטייל שאנסה להכין אותו לכמה חברים בכדי להבין האם אנחנו מאוד שונים מהברים באירופה.
מה הדבר הכי מוגזם שקרה לך בזמן שעבדת?
"וואו, היו לא מעט. אני חושב שהשיא היה שתיירת הגיעה עם חברות לבר ודי השתעשעה עם הברמן שלי עד שהיא חשפה את החזה שלה באמצע הבר בנוכחות כולם. זה היה רגע מפתיע מאוד".
ומאנץ' לילי מועדף?
"זה יכול להיות הכל, אני די חסיד של החטא הזה. תלוי ב'מוד' של הברמנים שלי (לרוב הם מחליטים), אכשהו זה תמיד נגמר במקדונלד'ס".
View this post on Instagram
מה מנהג השתייה הכי מוזר שלך?
"היכולת לשתות ערק בכל מצב צבירה שלו. כנ"ל לגבי ספיריטים - אין צורך לקרר לי כלום".
מה הבר או מועדון הכי טוב שהיית בו בחו"ל?
"Areasian בלונדון, ברגנהיים בברלין".
עם מי היית מתחלף אם היית יכול?
"רמי סבג' מלונדון, יש לו מעבדה קטנה מתחת לבר שהוא מתפעל בלונדון. כשנכנסתי לשם הרגשתי כמו ילד קטן בגן המשחקים עם כל המכונות שהוא משתמש בהם להכנת קוקטיילים. זה היה פשוט מדהים".
View this post on Instagram
טיפ למתחילים?
"ללמוד את התיאוריה ובסיס בבית. היום באינטרנט יש הכל ורק צריך כמובן כוח רצון".
צ'ייסר או קוקטייל?
"קוקטייל ואם אחר כך זה לא מספיק, אז צייסר בצד. הסיפור שהקוקטייל יספר יהיה יותר מעניין מ'צייסר צפוי".
בילוי מועדף באור יום?
"עם הילדות שלי בפארק, אין רגע יותר טוב מזה. אם מדברים על מקומות בילוי אז בראנצ' עם קוקטייל טוב לא יזיק לאף אחד".
טרנד ישראלי בחיי הלילה שחייב להיעלם?
"טכנו! די. מיצינו. הרגתם, חנקתם, נחנקנו! לא הגיוני שחצי מהמקומות בעיר ינגנו את אותם אומנים, אותם שירים ובאותם השעות. כבודם במקומם מונח ואני מדי פעם גם אוהב לשמוע, אבל לא את אותו התקליט שנשרט ונשרט ונשרט".