רוב מקומות הבילוי בארץ כבר קיבלו אישור לפתוח, ורובם לא יכלו לחכות לקיץ על מנת להפתיע את קהל הבליינים בישראל. אחד מהמקומות הללו הוא ה"סר עבדול", בר המסעדה הפופולרי ביפו, בו משיקים תפריט קוקטיילים חדש לקראת הקיץ. הטוויסט? הלקוחות הם אלו שיבחרו את המשקאות שייכנסו לתפריט. על רקיחת המשקאות עמלו אור זוהר, מנהל הבר של המקום וליאור אוחיון, יוצאת מאסטר שף והשפית של ה"סר" ביפו.
איך זה יעבוד? החל מהיום (א') ועד יום שלישי הקרוב, לקוחות יגיעו אל הבר ויטעמו 8 סוגים של קוקטיילים שהותאמו לאווירת הקיץ של יפו. מתוך הרשימה 6 יזכו להיכנס לתפריט העונה ב"סר עבדול". "ישבנו עם ליאור ויצרנו ביחד איתה טעמים שיתאימו לתפריט האוכל שלה", סיפר לmako זוהר. "כמובן שלא יכולנו להתעלם מהקיץ ורצינו ליצור בתפריט שיתאים לטעמים האותנטיים של יפו ביחד עם טעמים מרעננים ופירותיים. אז יצא לנו תפריט קוקטיילים רחב שמשלב טעמים ים תיכוניים קיציים ופירותיים שמתאימים בול לאווירה של יפו".
בין 8 הקוקטיילים שהומצאו לכבוד הקיץ הישראלי, אפשר למצוא את "Purple Haze" שכולל ואן גוך אסאי בשילוב כתישה של פירות יער ופטל, ורמוט יבש, סט גרמין וסירופ סיגליות; "The Exotic Sir" משקה מתקתק בעל אפטר טייסט חריף. בנוסף ללקוחות המסעדה, גם מספר חברי מועדון של BLEND יזכו להגיע ולהשתתף בטעימות המשקאות החדשים.
על התוכניות הרחבות יותר לקיץ של המקום מספר בראל אדם, מבעלי המקום: "הכנו המון הפתעות לקיץ, החל משינוי מרענן בתפריט שעשתה השפית המדהימה שלנו ליאור אוחיון, לקוקטיילים המיוחדים, אירועי קיץ וערבי קונספט ייחודים שעבדנו עליהם בקפידה במהלך התקופה שישבנו בבית. שמנו כמטרה עליונה כל הזמן לחדש להפתיע ולהיות מיוחדים, ממליץ לעקוב מקרוב".
איך היה לחזור אחרי ההפסקה של כמה חודשים?
בראל: "הדבר שחיכינו לו יותר מהכל בתקופה הזאת זה לחזור לפינה החמה שלנו שהפכה לבית עבורנו ועבור הלקוחות. מחמם את הלב לראות את כמות האהבה ואת התגובות החיוביות שאנחנו מקבלים מרגע החזרה וזה נותן המון אנרגיות וכח להמשיך לחדש עבור קהל הלקוחות שלנו. למרות הקושי שמביאה איתה התקופה, שאנחנו נמצאים כאן אין מאושרים מאיתנו".