עם קוביית קרח, שתיים או בכלל לא – מי שאוהב וויסקי באמת – מפתח מסביב לחוויית השתייה שלו טקסים והרגלים שרק הוא יבין. כדי לשדרג את חוויית השתייה של מי שאתם אוהבים, אספנו כמה דברים שיעשו בדיוק את זה:
הכוס המושלמת
הכוס המיוחדת הזו תגרום לכם דבר ראשון להיראות מאוד מקצועיים, אבל הפלוס האמיתי שלה היא שלא צריך קרח כשמשתמשים בה. את הכוס הזו תידרשו להקפיא מראש, והיא תחסוך לכם את ההתעסקות בקרח.
המילון המלא
כדי לדעת באמת על וויסקי לא מספיק רק לטעום אותו, צריך גם לקרוא עליו. המילון הזה יאפשר לכם ללמוד את כל מה שכל חובב וויסקי חייב לדעת. תוכלו לבחור אם לקבל אותו בגרסה הממשית או ישר לקנדל שלכם.
הדבר האמיתי
עם כמה שאקססוריז זה דבר נחמד, אם אין לכם את גרסה איכותית של המשקה עצמו, גם הכוס הכי משוכללת לא תעזור לכם. המארז הזה כולל שלושה בקבוקי וויסקי איכותיים במיוחד: שיבאס ריגאל 12 שנה , סטרטיילה ולונג מורן.
יפה ולא נוזל
יש מי שאומרים שוויסקי בלי המגע הישיר עם הקר מאבד את כל האפקט שלו, ויש את המחנה השני שמעדיף קוביות קרח שאינן נמסות שמעדיפים לא למהול את המשקה עם נוזלים נוספים. אם אתם שייכים למחנה השני, הקוביות האלו הם בדיוק מה שאתם צריכים.