קרקר בטטה
מדובר בפטנט מושלם לילדים, אבל כשאנחנו ניסינו את הקרקרים האלה לראשונה חיסלנו בעצמנו כמעט חצי, ישר מהתבנית. הם טעימים, עדינים בטעמם ופריכים כמו שצריך. קרקר שהוא כיף גדול כנשנוש עם גבינה, או סתם ככה.
מאפינס תפוחים ומרכיב סודי
במתכון הבא יש גם קמח כוסמין וגם קישואים, ואנחנו מבטיחים לכם שהילדים שלכם לא ירגישו בהם. לא מאמינים? מדובר ברבע שעה של עבודה אז תכינו, שווה לנסות. מקסימום - אתם תיהנו.
>> למתכון: מאפינס תפוחים עם מרכיב סודי
עוגיות גזר ושיבולת שועל
חצי שעה של עבודה וכמה גזרים - זה מה שמפריד כרגע ביניכם ובין עוגיות הגזר האלה, עם שיבולת שועל, דבש וקינמון, שהן גם בריאות, גם טעימות וגם חוסלו על ידי ילדים שנשבעו שהם בכלל לא אוהבים גזר.
>> למתכון: עוגיות גזר ושיבולת שועל
דלורית ממולאת בתירס וגבינות
היא מתוקה, קלה להכנה ובריאה, אבל בכל זאת - היא עדיין ירק ולכן לא קל לשכנע את הילדים לאכול אותה. המתכון הזה יהפוך את הדלורית למלכת השולחן, הילדים יגמרו הכל - באחריות, ומה עם המבוגרים? כדאי לכם לשמור לעצמכם חתיכה או שתיים בצד.
>> דלורית ממולאת בתירס וגבינות
חטיף טורטייה אפוי
הילדים מכורים לחטיפים? בינינו, גם לגדולים קשה להיגמל. מזל שיש את המתכון הזה לחטיף ביתי ואפוי, בלי טיגון ואפשר אפילו מקמח מלא, והחדשות הכי טובות: מדובר ברבע שעה של עבודה. יותר מהר מללכת למכולת לקנות חטיף מוכן.
מאפה גבינה ומנגולד
את המאפה הזה מכינים בחצי שעה של עבודה קלילה, זה כל מה שנדרש בשביל להחליף את הלחם על השולחן במאפה עשיר בגבינות ומנגולד, לאכול לצד הסלט או סתם ככה באמצע היום, בשביל הכיף.
שבלולי גבינה ותרד
הם מקמח מלא, יש בהם תרד וגבינה, הם קלילים ופשוטים להכנה, אבל הסיבה שבגללה הילדים שלכם ימותו עליהם - הם שבלולים. אנחנו גילינו שלא משנה מה נגלגל להם בפנים - זה יתקבל באהבה, אז למה לא לנצל את המצב ולהכניס גם כמה דברים בריאים?
עוגיות מלוחות עם ירקות ופרמזן
בכל מקרר יש כמה כאלה: ירקות טובים בהחלט, אבל שמשום מה נשארו ללא דורש - גזר אחד, קישוא אחד, חצי בטטה. אז כל הירקות האלה ביחד יכולים להתאחד ולהפוך לעוגיות ירקות-פרמזן דקיקות ופריכות. מבחינת הילדים - מדובר בכלל בסוג של צ'יפס.
>> למתכון: עוגיות מלוחות עם ירקות ופרמזן
כדורי טונה ותירס
לא יודעים מה איתכם, את הילדים שלנו לא הצלחנו מעולם לשכנע לגעת בטונה. עד שהגיע המתכון הזה: כדורים אפויים בפירורי לחם שכיף לאכול חמים חמים, ולהכין? לא סיפור בכלל - רבע שעה עבודה, רבע שעה אפייה.
לחמניות ריוויון
כשרוצים להכין משהו בצ'יק בדרך כלל מורידים מראש את האופציה של אפייה, בטח ובטח כשמדובר באפייה של לחמניות. להתפיח? ללוש? למי יש זמן. אבל את הלחמניות האלה באמת שאפשר להכין מעכשיו לעכשיו: רק מערבבים, קורצים עיגולים ואופים.