![אצטדיון האמירויות. בניינים במקום תותחים? (צילום: מערכת ONE) אצטדיון האמירויות. בניינים במקום תותחים? (צילום: מערכת ONE)](https://img.mako.co.il/2010/12/18/gg969964_B.jpg)
מזג האוויר הקשה באנגליה הביא לביטולם של חמישה משחקי פרמייר-ליג ובראםש המפגש מחר בלונדון בין צ'לסי למנצ'סטר יונייטד. גם המשחקים בין ליברפול לפולהאם, משחקה של ארסנל באמירויות מול סטוק, בירמינגהאם - ניוקאסל ו-וויגאן - אסטון וילה לא יתקיימו.
בינתיים התברר שגם משחקה הביתי של בלקפול מול טוטנהאם מחר נמצא בספק ואם לא יחול שינוי במזג האוויר הוא יידחה.
בליברפול הוציאו הודעה רשמית הטוענת כי מצב הדשא באנפילד מאפשר את קיום המשחק, אך הדרכים שמובילות לאצטדיון מכוסות בשלג ואינן בטוחות עבור הצופים.
גם בבירמינגהאם הוציאו הודעה לפיה המשחק מול ניוקאסל לא יתקיים במועד המתוכנן: "אנשי האצטדיון עבדו מסביב לשעון כדי להכשיר את המגרש, אך זה לא עזר".
"הדרכים המובילות לאצטדיון הפכו ללא בטוחות עבור הצופים. השופט מייק ג'ונס והרשויות המקומיות החליטו על ביטולו של המשחק", הוסיפו בבירמינגהאם.
![אצטדיון האמירויות מתכסה בשלג (GettyImages) (צילום: מערכת ONE) אצטדיון האמירויות מתכסה בשלג (GettyImages) (צילום: מערכת ONE)](https://img.mako.co.il/2010/12/18/gg969961.jpg)
![אוהדי ארסנל מחוץ לאמירויות. אפס מעלות באנגליה (GettyImages) (צילום: מערכת ONE) אוהדי ארסנל מחוץ לאמירויות. אפס מעלות באנגליה (GettyImages) (צילום: מערכת ONE)](https://img.mako.co.il/2010/12/18/gg969965.jpg)
![אצטדיון האמירויות החליף צבע ללבן (GettyImages) (צילום: מערכת ONE) אצטדיון האמירויות החליף צבע ללבן (GettyImages) (צילום: מערכת ONE)](https://img.mako.co.il/2010/12/18/gg969966.jpg)
![אוהדים עוזבים את האמירויות המושלג (GettyImages) (צילום: מערכת ONE) אוהדים עוזבים את האמירויות המושלג (GettyImages) (צילום: מערכת ONE)](https://img.mako.co.il/2010/12/18/gg969968.jpg)