מעט יותר משנתיים וחצי חלפו מאז רעדה האדמה במתחם חודורוב. הפועל ת"א נכנסה להליך של פירוק ותשע נקודות הופחתו ממאזנה. מדובר היה בשיאו של תהליך גסיסה איטי שהסתיים בירידת ליגה והעברת הקבוצה לידיה של קבוצת הניהול הנוכחית.
דו"ח הפירוק שפורסם שנה לאחר מכן על ידי עו"ד שאול קוטלר ורו"ח חן ברדיצ'ב חשף שורה של כשלים שהובילו למצב בו הייתה הפועל ת"א. בראשם התנהלות מופקרת של מנהלי הקבוצה, שלקחו על עצמם התחייבויות ללא יכולת לעמוד בהן, ומחדלים של הבקרה התקציבית שאפשרה למועדון להתנהל בצורה הזו למרות גרעון הולך ותופח.
רגע לפני פתיחת עונת 20/21, וכשחובות העבר עדיין מטילים צל כבד על חופש הפעולה של ההנהלה הנוכחית, שוב עולה סימן שאלה סביב התנהלות המועדון. אין מדובר בתהום אליו נפל לפני כשנתיים וחצי, אבל טפטוף התביעות הפך לאחרונה לגשם, ואם זה לא ייעצר, אם ע"י הבוסים עצמם או ע"י הרגולטרים, מהר מאוד אוהדי הקבוצה יכולים למצוא את עצמם באותה סיטואציה.
תביעת הבוררות האחרונה שהוגשה נגד המועדון היא מצד השוער אריק ינקו שדורש סכום של כמיליון שקלים וחצי בגין השלמת שכר, פיצויי פיטורים וכיבוד חוזהו עד שנת 2023. היא מגיעה לאחר שמאמן הקבוצה לשעבר ניסו אביטן תבע כ-900 אלף ש"ח וגם קובי רפואה דרש פיצויים בעקבות פיטריו. יואב ג'ראפי, אופיר טקיאר ומאור בוזגלו הגישו למועדון מכתבי התראה לפני תביעה וגם רז כהן, שקיבל הודעה חד צדדית על ביטול חוזהו, שלח מכתב התראה לפני הליך משפטי.
אין זה אומר שמדובר במצב דומה לזה שהמועדון היה בו בעבר, או שההיסטוריה הלא כל כך רחוקה תחזור על עצמה. המצב עדיין פתיר מבחינת ראשי הפועל ת"א ואם לא, על הבקרה התקציבית לדאוג שהתנהלות מופרקת כמו בעבר לא תחזור על עצמה. אחרת, עוד לפני שיבשו לגמרי הדמעות לאחר ירידת הקבוצה ללאומית ב-2017, הן יפנו את מקומן לחדשות, ולאוהדי הקבוצה מגיע יותר מזה.
בהפועל ת"א החליטו לא להגיב לכתבה.