בלי קשר למכירת השחקנים, שעשויה לקרות כבר בחודש ינואר בזכות היכולת הנהדרת בליגת האלופות, בהפועל ת"א יכולים לרשום "וי" ענק על הצלחה פיננסית במפעל. זאת לצד כבוד רב המגיע לה על הופעתה בזירת הכדורגל היוקרתית.
2.1 מיליון יורו קיבלה הקבוצה על העפלה לשלב הפלייאוף במוקדמות ולזה יש להוסיף 3.8 מיליון על ההגעה לשלב הבתים. אופ"א מעניקה 550 אלף יורו על כל השתתפות במשחק בשלב הבתים של הצ'מפיונס, סעיף שמקנה לאדומים 3.3 מיליון יורו נוספים.
880 אלף יורו ניתנים על כל ניצחון בבתים ותוצאת תיקו בשלב זה מזכה ב-440 אלף יורו. מכאן יוצא שהפועל תרוויח כ-10.96 מיליון יורו על הישגיה באירופה העונה. כ-1.5 מיליון יורו נוספים צפויים להגיע מזכויות שידור. סך הכל מדובר בכ-12.5 מיליון יורו, שהם קצת מעל ל-60 מיליון שקל. תוסיפו לכך הכנסה של בין 8 ל-10 מיליון ממכירת המנויים לבלומפילד והגעתם לסכום מדהים של כ-70 מיליון ש"ח.
בנוסף, אופ"א הנהיגה שיטת תגמולים נוספת כאשר בסוף השנה 52% מסך כל הרווחים הנוספים הלא מתוכננים לכל 32 הקבוצות, דבר שיסדר להפועל עוד כמה גרושים.
בעלי הקבוצה אלי טביב ומוני הראל, מסוכסכים ככל שיהיו, יכולים להרשות לעצמם לחגוג יחדיו. ההכנסות מליגת האלופות מאפשרות להם להשאיר את הארנקים עמוק בתוך הכיס ולבסס את תקציב המועדון על הכנסות טבעיות. בצד המועדון היריב של העיר, מכבי ת"א, שרוב תקציבו הוזרם מלאכותית על ידי מיץ' גולדהאר, יכולים רק להביט בקנאה.
לשם השוואה, מכבי חיפה, שסיימה בשנה שעברה את שלב הבתים באלופות ללא נקודות, הכניסה לקופתה מהמפעל קצת יותר מ-8.5 מיליון יורו, כולל זכויות שידור. הפועל ת"א הכניסה אשתקד מהשתתפותה בליגה האירופית 1.65 מיליון יורו.
כעת מחכים לחודש ינואר, שעשוי לטמון בחובו הכנסה נוספת לאדומים, בעקבות מכירתם הצפויה של איתי שכטר ודאגלס דה סילבה. גם וינסנט אניימה, כמו בכל חלון העברות בשנתיים האחרונות, מועמד לעזוב.
בעקבות הדיווחים על ההתעניינות מצד ווסטהאם בחלוץ האדומים, הוערך בתקשורת האנגלית כי מחירו של שכטר עומד על 7 מיליון ליש"ט. נראה כי מדובר בהערכה מופרזת וכי שוויו האמיתי נאמד במחצית הסכום.