
מחמאה גדולה. ערוץ היוטיוב של באסקטניוז תהה בקשר לדבריו של מאמן פנאתינייקוס, ארגין עתאמן, בקשר לכך שקבוצות אירופיות גדולות יכולות להתחרות ב-NBA. בסרטון חדש הם התייחסו לאחת הקבוצות הישראליות הגדולות של כל הזמנים, וטענו שהיא יכולה לנצח כ-35 משחקים בליגה הטובה בעולם.
"מכבי תל אביב של 2004/05 הייתה יכולה להתחרות ב-NBA. היא שלחה מספר שחקנים, כמו שאראס ואנתוני פארקר, ל-NBA. היה לה סגל מלא כוכבים, אבל הם קלעו מעל 90 נקודות למשחק, המון באירופה".
"הקצב הגבוה של מכבי הפיל יריבות, וכך גם כוח הכוכבים עם אנתוני פארקר, ג`ורדן של אירופה. פארקר אולי היה שחקן ה-Two-Way הטוב באירופה. שאראס ניהל את הפיק-נ`-רול, מיסייאו באסטון הוסיף אתלטיות וניקולה ווייצ`יץ` קלע בצבע ומסר בצורה נפלאה. טל בורשטיין ודרק שארפ קלעו מהשלוש, והם זכו גם בטרבל עם אליפות וגביע בישראל".
"מכבי של אותה עונה, ב-2004/05, הייתה יכולה להתמודד בקצב של פיניקס של סטיב נאש. לא מעט שחקנים שלה שיחקו ב-NBA, כמו פארקר שהרשים בטורונטו. שאראס ובאסטון עברו גם כן באירופה. אולי היה חסר להם מעט עומק בקו הקדמי, אבל החמישייה שלהם הייתה יכולה לנצח 35 משחקים ב-NBA, אולי באזור ה-41".
פארקר היה שחקן משמעותי ב-NBA ובעונתו הראשונה בה קלע 12.4 נקודות למשחק וקיבל הצבעות לשחקן ההגנה, כשהוא פתח לצד לברון ג`יימס בקליבלנד. שאראס בשיאו קלע 7.3 נקודות עם 3 אסיסטים למשחק, ובאסטון לא עבר את 10 הדקות בערב באף עונה.
תגובות