בשיתוף בחסות אחלה
לכל נתונים הטמפ', לחות, לחץ, עוצמה ועוד. בוא
גרגיר חומוס בחלל: מגדלים את חומרי הגלם מחדש
ספרו לנו איך הייתם אוכלים חומוס בחלל ועם מי
צפו במדען ד"ר יהונתן ויינטרוב מסביר על הניסו
צפו ביניב גור-אריה, השף של אחלה, שמסביר למה
בשיתוף שטראוס
הצצה לעתיד תעשיית המזון בכנס פודטק
מהתנאים ועד הפינוק: עבודה שהייתם שמחים לקבל
התשומות עלו ב-16%-19% - מוצרי החלב נסקו ב-30
ביוגורט אין כמעט פרי או אגוזים