בשיתוף בחסות אחלה
גרגיר חומוס בחלל: מגדלים את חומרי הגלם מחדש
עובדי מפעל סלטי "אחלה" מאחלים בהצלחה לזהבית
החל מהשיגור ועד לשלב ההנבטה: כל השלבים של ני
ספרו לנו איך הייתם אוכלים חומוס בחלל ועם מי
צפו במדען ד"ר יהונתן ויינטרוב מסביר על הניסו
בחנו את עצמכם ובדקו מה אתם יודעים על חומר הג
צפו ביניב גור-אריה, השף של אחלה, שמסביר למה
סרטוני טייסטי שילמדו אתכם הכנה קלה ופשוטה
שינוי דעת הקהל העולמית מעולם לא היה חם יותר