מצרכים:
200 גרם חמאה רכה
180 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
3 ביצים
שקית אבקת אפייה
400 גרם קמח עוגיות
חצי כפית מלח
400 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד לבן
זפירו מטופרר לבן לקישוט העוגייה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את החמאה והסוכרים יחד.
2. מוסיפים ביצים ומערבבים.
3. מוסיפים מוצרים יבשים עד להטמעה.
4. מוסיפים שוקולד חלב.
5. שוקלים כדורים במשקל של 100 גרם לכדור, משטחים את הכדור, מכניסים אליו שבעה מטבעות שוקולד לבן ומגלגלים.
6. מקפיאים את הכדורים כ-20 דקות לפני האפייה.
7. על תבנית התנור, מניחים נייר אפיה וחמש עוגיות מרווחות זו מזו.
8. אופים בתנור (175 מעלות) למשך 16 דקות – לא יותר!
טופינג לעוגייה:
1.ממיסים זפירו שוקולד לבן ומעבירים לשקית זילוף.
2. מזלפים מעל כל עוגייה.