מצרכים:

3 ביצים

2 וחצי כוסות סוכר

חצי כוס קקאו

2 וחצי כוסות קמח

רבע כוס שוקולית

כוס שמן

2 כוסות מים

2 שקיות סוכר וניל

שקית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתייה

250 גרם קרם מסקרפונה

נשיקות ורודות לקישוט

סוכריות צבעוניות זוהרות לקישוט

אופן ההכנה:

1. מקציפים חצי כוס סוכר וביצים יחד.

2. מוסיפים שמן בזרם דק ומיד לאחר מכן את המים.

3. מערבבים את כל היבשים ביחד ומוסיפים לאט לאט לתוך המסה.

4. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל40-45 דקות.

5. מצננים את העוגה ומתחילים במלאכת הקישוט: 

6. מורחים מעל ממרח קינדר שוקולד חלב וחותכים לקוביות שוות.

7. מקשטים כל קובייה בצורה שונה – קובייה אחת עם נשיקה ורודה, קובייה אחת עם סוכריות צבעוניות, קובייה אחת עם קליק , אחת עם שוקולד לבן, קובייה אחת קליק חום, זילוף מסקרפונה ומרשמלו.