מצרכים:

6 חלמונים

500 מ"ל שמנת מתוקה

חצי כוס סוכר

תמצית וניל איכותית

100 גרם שייק איט סגול פירות יער

אופן ההכנה:

1. שופכים לקערה מזכוכית את החלמונים ומוסיפים רבע כוס מהסוכר.

2.מערבבים היטב בעזרת מטרפה את הסוכר והחלמונים ומניחים בצד.

3. על הגז, מחממים בסיר שמנת מתוקה, תערובת שייק איט ותמצית וניל. כשמגיעים לרתיחה, מוסיפים את הרבע כוס סוכר שנשארה. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.

4. לאחר הרתיחה ותוך כדי ערבוב, מוסיפים בצורה איטית את תערובת השמנת לתוך תערובת החלמונים בזהירות. חשוב לערבב כל הזמן.

5. לאחר שכל התערובת אחידה, מסננים את הכל, על מנת שלא יהיו גושים, לקנקן נוח למזיגה.

6. מסדרים מספר תבניות קטנות ועגולות לברולה על תבנית לתנור ועל התבנית לתנור שופכים מים חמים (התבניות הקטנות יצופו מעל). חשוב מאוד שהמים הרותחים יגיעו לפחות למחצית התבנית שעליה אנו שופכים את קרם הברולה.

7. ממלאים את התבניות הקטנות בקרם שהכנו (לא עד הסוף).

8. מכניסים לתנור שחומם מראש על )140 מעלות טורבו) ל20-25 דקות.

9. כשזה מוכן, נותנים לברולה להתקרר במקרר לפחות 3 שעות.

10. מפזרים הרבה סוכר חום מעל כל תבנית עם ברולה וישר שורפים את הסוכר מלמעלה.