מצרכים:
100 גרם שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
כוס סוכר
4 חלמונים
4 ביצים שלמות
קורט מלח
חצי כוס קמח
לקישוט הסופלה:
שקית שייק איט – מנגו, בננה, תמר וקקאו
גלידת וניל
אופן ההכנה:
1. ממיסים יחד את השוקולדים והחמאה עד לתערובת אחידה.
2. מוסיפים כוס סוכר לתערובת החמה ומערבבים.
3. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר.
4. תוך כדי ערבוב איטי, מכניסים את החלמונים והביצים.
5. מוסיפים לתערובת את המלח והקמח וממשיכים לערבב היטב.
6. מעבירים לשקית זילוף ושופכים לתבניות קאפקייקס לא עד הסוף.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-12 דקות.
לגלידה:
1. מכניסים לבלנדר את שקית השייק איט וטוחנים.
2. מוסיפים גלידת וניל וטוחנים יחד.
3. מניחים גלידה מעל כל סופלה,