מצרכים: 

  1. 1.5 אבקת ג׳לטין + 2.5 כפות מים
  2. 220 מ״ל שמנת מתוקה 38%
  3. 220 גרם שוקולד לבן 
  4. 50 מ״ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  1. משרים ג׳לטין ומים יחד 5 דקות.
  2. מחממים 15 שניות במיקרו עד המסה מלאה.
  3. ממיסים במיקרו שוקולד לבן + 50 מ״ל שמנת מתוקה
  4. מוסיפים את הג׳לטין והמים לתוך השוקולד המומס
  5. מקציפים 220 מ״ל שמנת מתוקה עד קבלת מרקם רך - 3 דקות.
  6. מערבבים יחד ומעבירים למקרר עד ייצוב.