מצרכים:
- 130 גרם חמאה
- 1/3 כוס סוכר
- חצי כוס סוכר חום
- ביצה
- 2 כוסות קמח
- חצי כפית סודה לשתייה
- רבע כפית מלח
אופן הכנה:
- ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה בינונית, מערבבים מדי פעם עד שהחמאה משחימה. חשוב לוודא שהחמאה לא נשרפת.
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה המומסת, הסוכר הלבן, הסוכר החום והמלח.
- מוסיפים ביצה וסודה לשתייה עד לקבלת בצק אחיד.
- מרדדים את הבצק בין שני משטחי סיליקון מקומחים ומעבירים למקפיא לרבע שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות על טורבו.
- קורצים עוגיות בצורה הרצויה, מניחים בתבנית ואופים במרכז התנור 12 דקות.