מצרכים:
- פחית קרם קוקוס
- 3 כוסות מים
- חצי כוס סוכר
- 12 כפות טפיוקה
- כפית וחצי תמצית או מחית וניל
- 2 פיטאיה ורודה "דראגון פרוט"
אופן הכנה:
- לבשל בסיר על חום בינוני מים, סוכר וטפיוקה.
- לערבב היטב כל כמה דקות, לכסות עם מכסה ולבשל כ-20 דקות.
- כשהטפיוקה רותחת ומבעבעת, להסיר את המכסה של הסיר ולערבב.
- כשכדורי הטפיוקה שקופים, להוסיף את קרם הקוקוס והווניל.
- להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות עד לבעבוע.
- ליצוק את הטפיוקה לכוסות הגשה או לקערה אחת גדולה ולהכניס לקירור.
- לחתוך את הפיטאיה לקוביות גדולות.
- להניח את הפיטאיה החתוכה בכל אחת מהכוסות מעל הטפיוקה ולהגיש.