מצרכים:

  • פחית קרם קוקוס
  • 3 כוסות מים
  • חצי כוס סוכר
  • 12 כפות טפיוקה
  • כפית וחצי תמצית או מחית וניל
  • 2 פיטאיה ורודה "דראגון פרוט"

אופן הכנה:

  1. לבשל בסיר על חום בינוני מים, סוכר וטפיוקה.
  2. לערבב היטב כל כמה דקות, לכסות עם מכסה ולבשל כ-20 דקות.
  3. כשהטפיוקה רותחת ומבעבעת, להסיר את המכסה של הסיר ולערבב.
  4. כשכדורי הטפיוקה שקופים, להוסיף את קרם הקוקוס והווניל.
  5. להמשיך לבשל תוך כדי ערבוב כ-5 דקות נוספות עד לבעבוע.
  6. ליצוק את הטפיוקה לכוסות הגשה או לקערה אחת גדולה ולהכניס לקירור.
  7. לחתוך את הפיטאיה לקוביות גדולות.
  8. להניח את הפיטאיה החתוכה בכל אחת מהכוסות מעל הטפיוקה ולהגיש.