מצרכים:
לתחתית שחורה:
- חבילת עוגיות סנדוויץ' + 25 גרם חמאה.
למסת הגבינה:
- 3 כפיות ג׳לטין + 9 כפות מים
- 2 שמנת מתוקה 38%
- חצי כוס סוכר
- כפית מחית וניל (אור)
- 1 גבינה לבנה
- 1 גבינת שמנת
לקישוט:
טחינה שחורה.
אופן הכנה:
תחתית שחורה:
- מועכים את העוגיות בעזרת מערוך
- מרפדים תבנית בנייר אפייה,
- מהדקים בצק שחור
- מייצבים במקפיא עד שמסת הגבינה מוכנה.
מסת גבינה:
משרים ג׳לטין + מים בקערה 5 דקות.
- מחממים 15 שניות במיקרו עד המסה מלאה.
- מקציפיםאת שמנת מתוקה עם סוכר ומחית וניל עד קבלת קרם
- מערבבים עם הגבינות והג'לטין
- מעבירים לתבנית ויוצקים כפיות גדולות של טחינה שחורה מעל, מערבבים קלות חוזרים על הפעולה פעם שניה
- מקפיאים.
- מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר חצי שעה לפני ההגשה.