מצרכים:
- 1 בצל קצוץ
- שמן זית – (רמי לוי)
- 1 עגבנייה קטנה קצוצה
- 700 גרם עלי תרד טריים או מדליוני תרד קפוא
- 100 גרם טופו קשה חתוך לקוביות
- 1 כפית ג'ינג'ר
- 1 כפית זרעי כמון
- 1 כפית כורכום - (זארובי פיצוחי הגליל)
- מלח לפי הטעם - (זארובי פיצוחי הגליל)
- 1/4 כפית פלפל שחור - (זארובי פיצוחי הגליל)
- 1 כפית אבקת גאראם מסאלה
- כף ממרח כוסברה, שום ופלפל חריף טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית)
- חבילת פאפאדם (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות).
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל במחבת גדולה ועמוקה עם שמן זית.
- להוסיף זרעי כמון, כורכום, פלפל שחור, ג'ינג'ר לערבב היטב.
- להוסיף את העגבנייה הקצוצה ולבשל עד שהיא מתרככת.
- להוסיף את התרד למחבת עד לריכוך מוחלט
- להוסיף מלח
- להוסיף את הטופו החתוך לקוביות בינוניות לתערובת התרד במחבת
- להוסיף כף ממרח כוסברה, פלפל חריף ושום טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית) ולערבב.
- לטגן 5 יחידות של פאפאדם ולהגיש את הפלאק פניר עם הפאפאדם.