מצרכים:

  • 1 בצל קצוץ
  • שמן זית – (רמי לוי)
  • 1 עגבנייה קטנה קצוצה
  • 700 גרם עלי תרד טריים או מדליוני תרד קפוא
  • 100 גרם טופו קשה חתוך לקוביות
  • 1 כפית ג'ינג'ר
  • 1 כפית זרעי כמון
  • 1 כפית כורכום - (זארובי פיצוחי הגליל)
  • מלח לפי הטעם - (זארובי פיצוחי הגליל)
  • 1/4 כפית פלפל שחור - (זארובי פיצוחי הגליל)
  • 1 כפית אבקת גאראם מסאלה
  • כף ממרח כוסברה, שום ופלפל חריף טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית)
  • חבילת פאפאדם (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות).

אופן ההכנה:

  1. לטגן את הבצל במחבת גדולה ועמוקה עם שמן זית.
  2. להוסיף זרעי כמון, כורכום, פלפל שחור, ג'ינג'ר לערבב היטב.
  3. להוסיף את העגבנייה הקצוצה ולבשל עד שהיא מתרככת.
  4. להוסיף את התרד למחבת עד לריכוך מוחלט
  5. להוסיף מלח
  6. להוסיף את הטופו החתוך לקוביות בינוניות לתערובת התרד במחבת
  7. להוסיף כף ממרח כוסברה, פלפל חריף ושום טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית) ולערבב.
  8. לטגן 5 יחידות של פאפאדם ולהגיש את הפלאק פניר עם הפאפאדם.