מצרכים
2 כוסות סוכר
3 כפות מים
חצי כפית לימון סחוט
סילאן
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם אגוזי קשיו
100 גרם חלבה
2 קופסאות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. לחמם במחבת את הסוכר, מים ולימון
2.לחכות להרתחה ואז לעבור לאש קטנה
3.להוסיף את האגוזים והקשיו
4. לערבב היטב
5.להכניס לתוך התבנית את האגוזים והקשיו המסוכרים
6.להקציף את השמנת עם החלבה
7. לשפוך את המלית לתבנית
8. להכניס למקפיא ללילה שלם
9. להוציא מהתבנית ולזלף סילאן ולהוסיף עוד אגוזים מקורמלים לפי הטעם.