מצרכים לתבשיל השווארמה
קילו שווארמה הודו נקבה
רסק עגבניות ללא סוכר - מאסטר שף
שקית ערמונים קלופים וקלויים - קליית גת
בצל גדול
שמן זית
2 שיני שום כתושות
3 כפות סויה - מאסטר שף
2 כפות יין אדום (לא חובה)
2 כפות טריאקי - מאסטר שף
פפריקה מעושנת
ראס אל חנות/ כמון
1 קופסת שימורים אפונה - מאסטר שף
מצרכים לירקות צלויים בתנור
3-4 פרחי כרובית
3 גזרים
3-4 פרחי ברוקולי
מלח, פלפל
שמן זית
אופן ההכנה
1. לירקות הצלויים - לשים את הירקות בשקית צלייה, לתבל, לשקשק היטב ולהכניס לתנור לחצי שעה ב-180 מעלות חום.
2. לקצוץ בצל ולטגן עד להזהבה.
3. לחתוך את נתחי השווארמה לקוביות (או רצועות), להוסיף לבצל ולטגן ביחד.
4. להוסיף את הערמונים ולטגן קלות .
5. להוסיף את שאר המרכיבים לרוטב (למעט האפונה) ולערבב יחד.
6. להעביר לאש קטנה ולבשל כשעה עד לריכוך מלא של הבשר.
7. להוסיף את האפונה 15 דקות לפני סיום הבישול של הבשר.