מצרכים:
- קילו פרגיות חתוכות לקוביות – (מעדניית רמי לוי)
- שמן זית – (רמי לוי)
- 2 בצלים קצוצים דק
- צרור כוסברה – (מרינה פטריות)
- 4-5 שיני שום – (מרינה פטריות)
- 3 פלפל חריף
- 4 עגבניות מרוסקות בבלנדר מוט
- פחית קרם קוקוס
- כפית גאראם מסאלה
- כפית ג'ינג'ר טחון
- רבע כפית כורכום - (זארובי פיצוחי הגליל)
- כפית מסאלה בשר
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית עד להזהבה.
- להוסיף את כל התבלינים.
- לקצוץ בבלנדר מוט כוסברה, שום ופלפל חריף.
- להוסיף למחבת כף גדושה מתערובת הכוסברה הקצוצה.
- להוסיף את העגבניות המרוסקות למחבת.
- להוסיף את הקרם קוקוס.
- להוסיף למחבת את הפרגיות החתוכות לקוביות ולהביא לרתיחה.
- להוסיף קצת מלח.
- לכסות את הסיר, להנמיך את האש ולבשל כארבעים דקות.
- להגיש עם אורז בסמטי.
לאורז:
- כוס אורז בסמטי - (סוגת)
- כוס וחצי מים רותחים
- כף שמן – (רמי לוי)
- כפית ג'ינג'ר
- רבע כפית גאראם מסאלה
- ½ כפית כורכום - (זארובי פיצוחי הגליל)
- מלח - (זארובי פיצוחי הגליל)
אופן הכנה:
- להכניס לסיר את כל המרכיבים ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- לכסות את הסיר, להנמיך את האש ולבשל כ-7 דקות.