מצרכים:
לקונכיות:
חצי חבילת קנלוני
גבינה צהובה קלאסית של טרה
גבינת קשקבל של טרה
גבינת מוצרלה של טרה
2 חבילות עגבניות שרי תמר
קופסת עגבניות שלמות קלופות של מאסטר שף
צרור בזיליקום טרי
צרור אורגנו טרי
מלח
פלפל
ראש שום
שמן זית של בית השיטה
לסלט כרובית:
1 כרובית
צרור פטרוזיליה
צרור בצל ירוק
כמה עלי נענע
חופן פיצוחים (צנוברים ,פקאן, שקדים וקשיו) של קליית גת
מיץ לימון
לימון טרי שלם
דבש של קליית גת
שמן זית של בית השיטה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל הגבינות יחד בקערה.
2. לקצוץ עשבי תיבול בקוצץ ידני.
3. תבל במלח, פלפל ולהוסיף את עשבי התיבול.
4. למלא את הקנלוני בגבינות.
רוטב:
1. לטגן פרוסות של שום.
2. לחתוך את העגבניות לחצאים ולהכניס למחבת עם השום.
3. להוסיף עלים שלמים של אורגנו ובזיליקום ולטגן עד שהעגבניות רכות.
4. לטחון בבלנדר מוט חצי מעגבניות השרי עד לקבלת רוטב ולהניח בצד את שאר העגבניות.
5. לטחון בבלנדר מוט גם את העגבניות הקלופות, להוסיף מלח, פלפל ולערבב.
6. לשפוך שכבה של הרוטב הטחון בבלנדר לתבנית פוד אפיל בינונית.
7. להניח מעל את הקנלוני.
8. מעל, לפזר את הרוטב שרי הטחון, מעליו את חצאי עגבניות הצלויות ומעליהן גבינה צהובה מגוררת.
9. להכניס לתנור ל -180 מעלות עד שהגבינה מזהיבה (חצי שעה).
סלט כרובית
1. לגרד את הכרובית בפומפיה.
2. לקצוץ את כל עשבי התיבול בקוצץ ידני.
3. לקלות את הפיצוחים ולקצוץ גס (ידנית או עם סכין).
4. לחתוך את הלימון עם הקליפה לקוביות.
5. לערבב בקערה עם כל שאר המצרכים של הרוטב ולהגיש.