מצרכים:
250 גרם סינטה פרוסה דק של ויקטורי
2 חבילות פטריות שינוקי
4.5 כפות שמן זית של בית השיטה
לרוטב:
3 כפות סויה של מאסטר שף
2 כפות מירין
כף שמן שומשום
1 כף מיץ לימון של מאסטר שף
כף דבש של קליית גת
ראש ג'ינג'ר מגורד
לסלט פריקי:
כוס וחצי פריקי יבש
2 בצל סגול
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
צרור נענע
1 אפרסקים
1 נקטרינה
2 לימונים
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה
גלילות סינטה:
1. לערבב את כל חומרי הרוטב בסיר קטן.
2. להביא לרתיחה ולהניח בצד.
3. לחלק את הפטריות לקבוצות קטנות.
4. להבריש את פרוסות הסינטה עם הרוטב.
5. להוסיף את הפטריות, לגלגל ולסגור.
6. להבריש את הגלילות המוכנות שוב ברוטב.
7. לחמם שמן במחבת, להניח את הסינטה ולטגן אותה 4-5 דקות מכל הצדדים.
8. כשמוציאים את הסינטה, מומלץ לנעוץ עם קיסם ולהבריש אותה שוב ברוטב.
סלט פריקי:
1. לשטוף את הפריקי כמה פעמים עד שהוא נקי.
2. להרתיח את הפריקי בסיר מים רתוחים עד שהוא נהיה רך )בערך 10-15 דקות), לסנן ולהעביר לקערה.
3. לקצוץ בצל ועשבי תיבול קצוץ ולהוסיף.
לחתוך את האפרסק ואת הנקטרינה לקוביות ולהוסיף.
להוסיף לימון, פלפל, מלח ושמן זיתו לערבב הכל היטב.