מצרכים:
חצי קילו בשר בקר
4 בצלים
כפית מלח
חצי קופסה של אריסה חריפה
מעט פפריקה אדומה
מעט פפריקה חריפה
מעט תבלין עוף
מעט פלפל שחור
ממש מעט אגוז מוסקט
4-5 כפות רסק עגבניות - מאסטר שף
כוס חד פעמית של שמן
2-3 כפות מיץ רימונים
לימון סחוט - מאסטר שף
סוכר
בצק פיצה מוכן מראש - "שמרית"
אופן ההכנה:
1. לקצוץ את הבשר
2. לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם כדי שיהיה חמוץ מתוק.
3. לחמם תנור על 160-170 מעלות.
4. להניח את הבצק בתבנית.
5. להוסיף מעל את המילוי
6. להכניס לתנור ל-10 עד 20 דקות.