אין ספק שהשבוע האחרון היה אחד הסוערים (אם לא הסוער ביותר) שעברו על ממשלת נתניהו: הוא התחיל עם הנאום השנוי במחלוקת של שר הבטחון בוגי יעלון במקביל לדיווחים על משא ומתן עם יו"ר המחנה הציוני הרצוג על כניסה לקואליציה, המשיך עם תפנית דרמטית בעלילה כשהרצוג נדחק החוצה לטובת ליברמן, והדרמה הגיעה לשיאה הבוקר עם הודעת ההתפטרות של יעלון והבעת אי האמון בראש הממשלה. מי שאמור להיות די מרוצה עכשיו הוא יהודה גליק, מקום 33 ברשימת הליכוד, שהתפטרות יעלון הופכת אותו לחבר כנסת נכנס. גליק, הידוע בדעותיו הימניות ובמאבקו בהגבלת כניסת יהודים להר הבית שאף הובילו בעבר לניסיון התנקשות בחייו, העביר בימים האחרונים גם לא מעט ביקורת על מינוי ליברמן לתפקיד שר הביטחון - אותו מינוי שהוביל בעקיפין לכניסתו לכנסת.
"שמח מאד שהקואליציה בדרך להתרחב", כתב גליק לפני כיומיים בחשבון הטוויטר שלו. "מחבק את שר הביטחון בוגי יעלון ומבקש ממנו בכל לשון של בקשה שלא יעלה על דעתו לעזוב. זקוקים לך בוגי!". כמו כן כתב: "שמח שישראל ביתנו יצטרפו לממשלה אבל ליברמן במקום יעלון בביטחון - לא ראוי". ולתגובות התמהות השיב: "חבריי מימין, הבעיה שלי עם ליברמן כשר ביטחון לא קשורה לדעות הפוליטיות - סגנון הדיבור, שינוי דעות פוליטיות לפי אופנה, חוסר האמון ברה"מ. מספיק?".
בפאנל מיוחד של "מה אתם אומרים" בהנחיית חיים אתגר, הגיב גליק לציוץ המדובר: "נכון שמתחתי ביקורת על סגנון הדיבור של ליברמן אבל אני רוצה להסתכל קדימה, ואני מאחל לשר הבטחון החדש הרבה בהצלחה". חבר הכנסת הנכנס הדגיש כי הביקורת נכתבה לפני המינוי: "עשיתי זאת כאדם פרטי", אך הודה שייתכן והיה צריך לפעול אחרת: "כולנו, וגם אני, צריכים ללמוד לעשות שיח ציבורי מכבד".
כשחברי הפאנל, ליאת רון ורני רהב, העלו את סוגיית הר הבית ותהו האם המינוי החדש ימתן את עמדותיו, הגיב יהודה גליק נחרצות: "כפי שעשיתי עד היום בכוונתי לפעול גם מהיום, ולהפסיק את המצב שהר הבית הוא מרכז להסתה, שנאה וטרור". כמו כן, גליק התייחס להוראת ראש הממשלה לאסור על עלייתם של חברי כנסת להר הבית: "זאת הוראה נכונה, כי החכ"ים הערבים השתמשו בכך כדי להסית", והבהיר: "הפוליטיקה היא משחק קבוצתי, אין לי שום כוונה להפר את הוראת ראש הממשלה".