אגס בנדיקט עם סופלה פרמזן של ג'וש סטיל
מי שמעוניין לאתגר מעט את ארוחת הבראנץ' שלו מוזמן לאמץ את המתכון לסופלה הפרמזן והתרד הזה, שהולך נהדר עם ביצה עלומה, סלמון מעושן ורוטב הולנדייז.
>> מתכון: אגס בנדיקט עם סופלה פרמזן
קובנייה עם צ'יפס חובזה וקנל צ'ילי מתוק של נוף עתאמנה אסמעיל
קובה בורגול במילוי עשבי תיבול ואגוזי מלך על מצע של ויניגרט שום וצ'יפס חובזה, במתכון עוקצני ומרענן.
>> מתכון: קובנייה עם צ'יפס חובזה וקנל צ'ילי מתוק
קוגל מרוקאי של ריקי סוויסה
מנה אשכנזית קלאסית שקיבלה פרשנות מרוקאית לפשטידה עם בשר טחון, אטריות, עשבי תיבול ואפילו סילאן, קינמון וצימוקים. מתכון שעושה מעניין בפה.
>> מתכון: קוגל מרוקאי
סינטה בתיבול קייג'ון עם "ריזוטו" תפו"א ופטריות של עידו קרוננברג
מתכון מנצח של סינטה פרוסה מתובלת בתבליני קייג'ון לצד ריזוטו מופלא.
>> מתכון: סינטה בתיבול קייגון עם "ריזוטו" תפו"א ופטריות
שטרודל קונוס ותאנים ישראליות של צילה עופר
תפוחים ואגוזים עם סוכר וקינמון בתוך עלי פילו עדינים, לצד תאנים יבשות ממולאות שקדים וטבולות בסירופ. מתכון לקינוח שאי אפשר לפספס איתו.
>> מתכון: שטרודל קונוס ותאנים ישראליות
מרק עגבניות ובמיה ושיפוד לבבות עם עלי ריחן של למא שחאדה
מרק עגבניות שרי צבעוניות עם לבנה עיזים, רוטב ירוק ועשיר של במיה, כוסברה, פלפל, סילאן ופרמז'ן, ושיפוד של לבבות צלויים על מחבת עם עלי ריחן - כולם במתכון אחד בלתי נשכח.
>> מתכון: מרק עגבניות ובמיה ושיפוד לבבות עם עלי ריחן
תבשיל גרונות עוף עם הרבה ירוקים על מצע קוסקוס של רחלי קדוש
אנחנו אוהבים קוסקוס, ואוהבים עוף, אבל לא ממש יצאנו לנו לשלב בין השניים - עד המתכון הזה: קוסקוס שמכינים לבד על סיר אידוי עם ניחוחות סלרי ובצל, ומגישים עם תבשיל עשיר של גרונות, לבבות והמון ירוקים.
>> מתכון: תבשיל גרונות עוף עם הרבה ירוקים על מצע קוסקוס
פסטה קון סרדה – פסטת סרדינים של מסימיליאנו די מטאו
ככה אנחנו אוהבים את הפסטה שלנו - קלילה, מקורית ועוקצנית: קבלו מתכון לרוטב נפלא של סרדינים ופלפלים חריפים, פסטה שמוקפצת איתם רק קצת במחבת ולסיום פירורי לחם וגרידת לימון. פשוט כיף של מנה, בחצי שעה של עבודה.
>> מתכון: פסטה קון סרדה - פסטת סרדינים
פסטליטוס דה אוחה עם סלט עדשים מטוגנות של רחל בן אלול
שדרוג מושלם לפסטלים המוכרים והאהובים: מתכון למילוי משגע של מוח ומח עצם, שומר ואנדיב אפויים בצד, שמגיע עם סלט של עדשים שחורות מטוגנות עם פטרוזיליה, סומק והרבה דברים טובים.
>> מתכון: פסטליטוס דה אוחה עם סלט עדשים מטוגנות
טארט אפרסקים וקרם שקדים של איב ענן
מתכון לאלה שתמיד משקיעים טיפה יותר: טארט של אפרסקים וקרם שקדים עם ניחוחות מטרפים של וניל, נהדר כמו שהוא אבל אנחנו ממשיכים עם סירופ תותים ונענע, גרידת קלמנטינה ופיסטוקים קלויים לסיום.
>> מתכון: טארט אפרסקים וקרם שקדים
"מאסטר שף" חוזרת בעונה חדשה וטעימה ב-26.10, יום רביעי ב-21:00 בערוץ 2, קשת