מחוץ למטבח הביתי:
ויקי: בעלים של מכון היופי The Beauty Lounge
אווה: מנהלת קליניקה של כירורג פלסטיקאי
באינסטגרם: vikimakrianis | Evalimasov123
בפייסבוק: Viki Makrianis | Eva Limasov
מה הפדיחה הכי גדולה שהייתה לכן כשאירחתן אנשים בבית?
ויקי: הפדיחות הכי גדולות באירוח שלי קרו בתכנית
אווה: אחד המאכלים יצאו מלוחים מדי
מה המאכל האהוב עליכן?
ויקי: לחם מפנק עם חמאה, שום ומלח גס
אווה: מנטי
באיזו מסעדה הייתן רוצות להיות שפים לכמה ימים?
ויקי: הייתי שמחה להיות בסלון של אייל שני. העבודה שם דינמית עם הרבה וייב ואתה שותף לכל החוויה והאווירה שקורית במקום
איזה שף הוא מודל לחיקוי עבורכן?
ויקי: אני מאוד אוהבת את הסטייל של ג'יימי אוליבר. פשוט אנרגטי ועם קריצה מגניבה
אווה: מיכל אנסקי. אישה חזקה, אצילית ובעלת ביטחון עצמי
>> אפשר חשבון? כל מה שקרה במסעדה של ויקי ואווה ב"MKR המטבח המנצח"
מתי בכיתן בפעם האחרונה?
ויקי: אני בוכה בעיקר מעצבים. קשה להוציא אותי מאיזון, אבל כשזה מגיע אז בדרך כלל זה כולל דמעות
אווה: אתמול בערב, מסרט
מה הייתן משנות בעצמכן?
ויקי: מלא דברים. קודם כל, להיות פחות קיצונית, יותר סלחנית עם עצמי, לחשוב יותר עם הראש ופחות מהבטן, להיות יותר מסודרת ועוד ועוד
אווה: אולי קצת את האופי
טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?
ויקי: קודם כל, לייצר אווירה טובה. אלכוהול בשפע תמיד משחרר ומוסיף לאווירה. צריך להבין את הצרכים של האורחים שלנו - אם יש מישהו צמחוני, שומר כשרות או עם רגישות מסוימת לאוכל. גם לתכנן את הזמן בצורה הכי נכונה. בדרך כלל להתחיל מקינוחים ודברים שצריכים להתקרר, אחר כך את הדברים שאפשר לחמם ובסוף את הסלטים והירקות הטריים - כמה שיותר קרוב לזמן ההגשה.
אווה: להיות רגועים ולחשב את הזמנים טוב טוב
MKR המטבח המנצח: תכנית הבישול הקשה בעולם, משודרת בקשת, ערוץ 12