מתאים לטארט בקוטר 24 ס"מ
המצרכים:
בצק פריך עם שוקולד, "מעדנות"
למילוי פיסטוק:
100 גרם פיסטוק טחון דק
25 גרם שקדים טחונים
25 גרם קוקוס טחון
קורט מלח
100 גרם סוכר
2 ביצים
כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת
1 כף מחית פיסטוק
לגנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
½ כוס שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לקישוט:
פיסטוקים טחונים דק
בקרו בעמוד האינסטגרם של misspetel>>
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים בקערה פיסטוקים, שקדים, קוקוס ומלח.
- בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, מוסיפים תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית פיסטוק.
- מערבבים יחד את שתי התערובות.
- מרפדים את תבנית הפאי בבצק ומהדקים.
- שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.
- מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, עד שהמלית מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- להכנת הגאנש: קוצצים את השוקולד, מכניסים לקערה ומוסיפים שמנת.
- מחממים במיקרו עד שהשוקולד נמס, מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
- שופכים מעל הטארט ומיישרים.
- מכניסים להתייצבות במקרר למשך כשעה.