כך אוכלים את העוגה ולא רק שמשאירים אותה שלמה - אלא גם מכפילים את גודלה: הנסיך הבריטי וויליאם וארוסתו קייט מידלטון החליטו להגיש בחתונתם שתתקיים בסוף חודש אפריל שני סוגי עוגות, כך הודיעו הבוקר גורמים בבית המלוכה.
לאחרונה הייתה מחלוקת קלה בין בני הזוג בנוגע לעוגה אותה יש להגיש. בעוד שמידלטון העדיפה עוגת פירות רבת שכבות מצופה בקרם, העדיף הנסיך עוגת ביסקוויט משוקולד שעשויה לפי מתכון שעובר בבית המלוכה מזה שנים, ונחשבת לאחת העוגות האהובות ביותר על וויליאם.
החתונה המלכותית בבריטניה - סיקור מיוחד
עם זאת, העוגה המרכזית שתוצג לאורחים תהיה זו שהעדיפה מידלטון, ותוכן על ידי פיונה קיירנס, אופת עוגות מוכרת במדינה. לדברי גורמים בממלכה, לקחה קייט תפקיד חשוב מאוד בעיצוב העוגה עצמה. העוגה האהובה על וויליאם, שתוגש כאמור אף היא בחתונה, תזכה למקום צנוע יותר.
המרכיבים: סודיים בהחלט
"קייט הדריכה אותנו מהרגע הראשון והיו לה רעיונות מאוד נחרצים בנוגע לעיצוב", אמרה קיירנס. "כשהכלה מעורבת בתהליך ומודעת למה שהיא רוצה זה יותר קל מאשר כלה שמרגישה מבולבלת ולא יודעת מה קורה סביבה - וזה כבר קרה בעבר", הוסיפה מעצבת העוגות.
לדברי קיירנס, תעוצב העוגה בסגנון "בריטי חזק", בטכניקה מיוחדת ותלת ממדית שפותחה במיוחד על ידי ג'וזף למבט. היא תכלול פירות יבשים, כמו צימוקים ואגוזים, דובדבנים, תפוזים מסוכרים, לימון, ברנדי צרפתי, גם ביצים וגם קמח.
הנסיך הבריטי, לעומת ארוסתו הפעלתנית, הסתפק בלהעביר את המתכון לעוגה שהוא אוהב ליצרן העוגות וביקש שייצמד אליו. "כשהנסיך היה ילד קטן הוא אכל את העוגה הזאת בשעת התה ומאוד נהנה ממנה", אמר מעצב העוגות פול קורטני שהופקד על המשימה.
"יש בעוגה כמה מרכיבים סודיים שאסור לגלות אותם", הוסיף קורטני, אך בכל זאת הסכים לחשוף כמה סודות: "העוגה כוללת שוקולד מריר ופירורי ביסקוויטים. זה יהיה טעים מאוד".
רוצים לקבל עוד עדכונים מרחבי העולם? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק