הוצאת מכשיר טלפון חדש לשוק הפכה בעזרת חוש התיאטרליות של סטיב ג'ובס, יחסי הציבור הנכונים והיכולת יוצאת הדופן להפתיע - לאירוע המדובר בעולם. העולם מבכה היום ועוד ימשיך לבכות את לכתו של אחד המנכ"לים האהודים ביותר בשנים האחרונות, ונזכר ברגעים הגדולים בחייו.
האייפון הוא בסך הכל טלפון, אבל הקהל התלהב בכל פעם בחדש בזכות העובדה שג'ובס הוא פשוט גאון עם כריזמה נדירה לעולם המחשבים.
חברת אפל החלה במועדון חובבי מחשבים, שם פגש סטיב ג'ובס את סטיב ווזניאק, ויחד הם התחילו לעבוד על המחשב הראשון שלהם. האפל 1 נראה כמו מכונת כתיבה משוכללת, ואפל 2 כבר כלל גרפיקה ומסך צבעוני. ג'ובס החל לראות מעבר לטכנולוגי - והבחין בהון הרב שהמוצרים שלו יכניסו.
בשנת 1984 סיפקה לעולם חברת אפל את המקינטוש, המחשב האישי הראשון שכולל גם עכבר. ג'ובס החל לפעול כמקצוען, גייס צוות מיוחד והפך את אפל לחברה נושכת - שבסופו של דבר גם נשכה אותו החוצה.
המוצרט של עולם הטכנולוגיה
את הזמן הפנוי שלו לאחר שעזב את אפל ניצל ג'ובס כדי להשקיע בנושאים אחרים. הוא קנה את חברת פיקסר והפך לאיש עשיר מאוד. בשנת 1997 חזר ג'ובס לאפל והוציא את האיימק.
הלהיט האמיתי של אפל הוא ללא ספק האייפוד, בצעד ראשון של החברה מעבר לעולם המחשבים. למרות שבאותה תקופה היו קיימים עוד נהגי mp3, אפל החלה לשלוט ללא עוררין - גם בשוק המוזיקה.
אפל הפכה עם השנים להרבה יותר מחברה ומעריציה התנהגו כמו כת, שהמנהיג שלה הוא ג'ובס. "אני חושב שזה אובדן. הוא היה מדהים ומעורר השראה ושינה את העולם", אמר היום אחד ממעריציו של המנכ"ל האהוד.
ג'ובס הוא ללא ספק האיש שלא הזניח את העיצוב והשיווק המוצלח של המוצרים שלו. בעיני רבים הוא נחשב למיכאלנג'לו והמוצרט של ימינו, כשסביב העולם מנגנים בכלים שעלו אצלו בראש.