טרנד קולינרי חדש משגע השפים בארה"ב: תבשילי גורמה שמבוססים על סם המריחואנה. כעת מוציא אנתוני בורדיין, אחד השפים המובילים מהז'אנר הקונטרוברסלי, ספר חדש ובו שורה של מתכונים מוצלחים אשר לדבריו גם טעימים וגם מרגיעים את הנפש.
"כולם מעשנים גראס כדי להירגע אחרי העבודה", אומר בורדיין, "אנשים שאפילו לא תאמינו". לכן, לדבריו, זה כלל לא מפתיע שלאחרונה החלו השפים המובילים לשלב את הסם הפופולרי בבישולים שלהם, אשר לטענתם משדרגים את חוויית סעודת ארוחת הערב.
המקור לטרנד, לדברי בורדיין, נעוץ דווקא במסעדות שהשיקו תפריטים מיוחדים שפונים דווקא לשפים אחרים. "המסעדות האלה יצרו תפריטים מגוונים ומיוחדים שנועדו במיוחד לאלה שמחפשים משהו קצת אחר מהאוכל", הסביר בורדיין.
אילו מנות תוכלו למצוא בספר החדש של בורדיין? מנה שתתאים לאלה שחוגגים את שבועות היא של גבינה מטוגנת עם פירורי גראס מלמעלה. לחובבי הבשר מציע בורדיין נקניקייה עסיסית עם חתיכות גראס בתוכה. בתחום ארוחות הבוקר, מציע השף השנוי במחלוקת קערת דגים על חלב ומקל קנביס. לא לנסות את זה בבית.
לעדכונים שוטפים מסביב לשעון: ערוץ החדשות