גלידריות רבות בארץ פצחו בשנים האחרונות בטרנד "טעמי החגים", והשיקו גלידה בטעם רימונים לראש השנה וגלידה בטעם תירוש לכבוד הפסח. כעת - באיחור לא אופנתי - הטרנד מגיע גם לגלידות התעשייתיות. מותג הגלידות העולמי "בן אנד ג'ריס" מכריז על טעם חדש שייצא במהדורה מוגבלת לליל הסדר - גלידת חרוסת ואגוזים.
רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק
בגלידה, המבוססת על שמנת, יהיו חרוסת אמיתית ואגוזי מלך, ובחברה מדגישים כי הטעם החדש יהיה כשר לפסח, ומבהירים שחוץ ממנו יהיו עוד שבעה סוגי גלידות שיוכרו ככשרות לחג.
"החברה מחו"ל ייבאה לקראת החג 20 טון תותים, עשרה טון בננות, חמישה טונות פולי קפה וארבעה טון פולי קקאו", סיפר מנכ"ל בן אנד ג'ריס בישראל אבי זינגר, "וכולם כמובן כשרים לפסח".