שחקנית נוספת מצטרפת בימים אלו לקטגוריית כרטיסי האשראי לאלפיון העליון: חברת כ.א.ל משיקה את "ויזה אינפינט". אבל לפני שאתם מסתערים על הבנקאי האישי עם בקשה להנפקה, כדאי שתשימו לב - הכרטיס מיועד לאלפיון העליון בלבד.
גם במקרה הזה, חברות האשראי הן שדואגות לאתר מראש את הזכאים לכרטיס. בעיקר על סמך עושר פיננסי, אבל לא רק - אנשי עסקים גלובליים שמוכנים לשלם והרבה.
וכשהלקוחות מוכנים לשלם השמים הם הגבול. כרטיס "ויזה אינפינט", בדיוק כמו "וורלד סיגניה" של "ישרכארט" ו"לאומי כארד", ופלטינה של "אמריקן אקספרס" - מציע ביטוח נסיעות לחו"ל בחינם למחזיק הכרטיס וגם לבני משפחתו. כשהכיסוי הביטוחי גבוה יותר ביחס לכרטיסים הרגילים, כרטיסי היוקרה מקנים גם פטור מלא מעמלות אשראי ושירות קונסיירז' אישי בכל שעות היממה.
דמי שימוש יקרים
וזה לא הסוף - כרטיסי האשראי לעשירים בלבד מקנים הטבות במלונות יוקרה בארץ ובעולם, וגם כניסה לטרקליני עסקים בנמלי תעופה. הכרטיס החדש של כ.א.ל מקנה כניסה חד שנתית לטרקלינים מצדה וארבל, ב"ישרכארט" תזכו לכניסה לטרקלין דן ובאמריקן אקספרס ייפתחו לכם את הדלתות גם בטרקלינים של חברות תעופה אמריקאיות.
וכמו הכרטיסים האחרים, גם הכרטיס של כ.א.ל מציע יחס המרה מועדף לנקודות במסגרת מועדון הנוסע המתמיד באל-על - נקודה אחת על כל הוצאה של 290 שקלים. רק לשם השוואה, בויזה זהב נדרשת קנייה של קרוב לאלפיים שקלים תמורת אותה נקודה. כל זה, למרות שהאלפיון העליון לא באמת צריך את הנקודות כדי לטוס לחו"ל.
וכרגיל, על התענוג הזה תאלצו לשלם דמי שימוש שמשתנים מחברה לחברה. כך למשל, בעבור כרטיס היוקרה של ויזה תיפרדו מ-280 שקלים בחודש, בלאומי כארד התעריף עומד על 270 שקלים ובאמריקן אקספרס פלטינה, 102 שקלים בלבד. כשמיליון שקלים ויותר שוכבים להם בעובר ושב, לא בטוח שהפרש של מאה שקלים בחודש יעשה את ההבדל.