
החשודים ניהלו עסקים להימורים והלבנת הון במשך כמה שנים, וגרפו מיליוני שקלים לחשבונותיהם. כל עסק (אחד) כזה הכניס על פי החשד יותר מיליון שקלים בשנה. החל משעות הבוקר המוקדמות פשטו כוחות גדולים של מחוז צפון, אנשי יחידת "יהלום" של רשות המסים, פרשים ווטרינר, על כמה מתחמים, ערכו חיפוש והחרימו רכוש.
במהלך הפשיטה נעצרו שלושה חשודים, שניים מהם ממושב בן עמי בני 50 ו-45 ואחד מכרמיאל, בן 75. החשודים מחזיקים בהון ורכוש רב שנרכש על פי החשד מכספי ההימורים במשך שנים רבות.
שווי כל סוס - עשרות מיליוני דולרים
החשודים הם בעליה של חוות סוסים במושב בן עמי המשמשת גם כמקום פנסיון לסוסים של אנשים פרטיים. בחווה כ-50 סוסים, כאשר השווי מוערך של כל סוס נע בין 75 אלף דולר ל-200 אלף דולר.
בנוסף, החשודים מחזיקים ברשותם בתים, כלי רכב מסוגים שונים ,טרקטורונים ,קטנוע, טרקטור ונגררים, וחשבונות בנק. כל הרכוש יחולט. בשלב זה נתפסו חמישה כלי רכב שונים, כסף מזומן בסכום של כחצי מיליון שקל וכ- 40 סוסים.
העבירות המיוחסות לחשודים: הלבנת הון, ניהול והחזקת מקום להימורים ואי דיווח על הכנסות מהימורים. הם יובאו היום בשעות הצהריים להארכת מעצר בבית משפט השלום בנצרת.
תגובות