אף אחד לא ישכח את המראה של מאות ישראלים צובאים על חנות H&M ביום הפתיחה בתל אביב. גם בגלידרייה הכשרה החדשה "זיסלק" לא ישכחו את יום הפתיחה: יותר מ-6,000 בני אדם פקדו את החנות ביום שישי - יום הפתיחה.
גיא עמר מבעלי החנות סיפר לחדשות 2: "מאז הפתיחה הכול הולך, גם גלידות הפרווה וגם החלבי", והוא לא שוכח לציין כי אפילו הגלידות החלביות לא עוברות את ה-4% שומן, לידיעת שומרי המשקל.
עד היום לא הייתה גלידרייה בשוק החרדי, גיא ושותפיו הרימו את הכפפה הזו: "יצרנו את המוצר הזה שנחשב פרימיום, הגלידה הטובה ביותר גם בארץ וגם ברמה בינלאומית, אותו טעם כמו שתטעם באיטליה רק עם הכשר".
בזיסלק תוכלו למצוא לא פחות מ-150 טעמים ברוטציה, עד שיימצאו הטעמים הנכונים שהציבור יאהב. גיא עדיין לא יודע את כל השמות ביידיש, אך הוא מנסה ולומד אותם. "יש כניסה נפרדת לגברים ולנשים, משמר הצניעות כבר היה ביום שישי ואנחנו מנסים לכבד את הקהל ולשמור על הצביון ולא להרגיז". אבל כשמדובר בגלידה - דברים נראים אחרת ומוותרים קצת.
ומה לגבי המחירים? הם נמוכים יותר מהמחירים בגלידריות בתל אביב "אך הרמה גבוהה יותר", קובע גיא בפסקנות. הבדלי המחירים נעוצים בכך שבמאה שערים נפוץ לראות משפחות עם עשרה ילדים - "הן לא צריכות לפשוט את הרגל", אומר גיא.